Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2016. Április 26. 02:36, kedd | Helyi

Mi kerékpározunk, a Hankook fizet

Mi kerékpározunk, a Hankook fizet

Az akció keretében a jelentkezők kerékpározás közben gyűjthetnek kilométereket a dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórház Szülészet-nőgyógyászati Összevont osztálya és a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat részére.

kezdeményezéshez a vállalat dolgozóin kívül bárki csatlakozhat, aki fontosnak tartja a két szervezet támogatását, és emellett odafigyel a saját egészségére is. A gyűjtőakció a 32. Dunaújvárosi Bringatúrán veszi kezdetét, 2016. május 14-én.

Rácalmás, 2016. április 25. Az elmúlt évek sikeres társadalmi felelősségvállalási (CSR) programjait követően a Hankook Tire egy újabb, széles összefogásra ösztönző programot kezdeményezett, aminek középpontjában két egészségügyi szervezet támogatása áll. Az akció keretében a vállalat arra buzdítja saját kollégáit, hogy üljenek kerékpárra, tekerjenek, és kilométereket gyűjtve támogassák a meghirdetett célt. A programhoz bárki szabadon csatlakozhat, aki egyetért a közös jótékony céllal.

A Hankook új kezdeményezésének lényege, hogy májustól szeptemberig a résztvevők kilométereket gyűjthetnek munkába menet vagy akár egy hétvégi családi biciklitúra keretében. A szeptember végéig „összebringázott” kilométereket a Hankook 250 Ft / km „árfolyamon” forintra váltja és felajánlja a két egészségügyi szolgálatot végző közhasznú szervezet számára. A kilométer-gyűjtéshez maximum 200 résztvevő csatlakozhat– számukra a Hankook egy kerékpárra rögzíthető digitális kilométer-számlálót biztosít, amelyet a 32. Dunaújvárosi Bringatúrán vehetnek át a segíteni akaró bringások. A jelentkezők 2016. április 25-től folyamatosan regisztrálhatnak a pr.hungary@hankooktire.com e-mail címen.


A jelentkezők a regisztráció során dönthetik el, hogy mely szervezetnek gyűjtik a kilométereket. A programhoz bárki csatlakozhat, aki saját kerékpárjával vállalja, hogy a gyűjtés sikeressége érdekében a megadott időszakban méri a megtett kilométereket a mérőeszköz segítségével...
­

­

­

­

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.