Városlista
2019. július 18, csütörtök - Frigyes

Hírek

2015. Augusztus 07. 02:05, péntek | PR

Mikor válasszak kavitációs ultrahangos zsírbontó kezelést?

Mikor válasszak kavitációs ultrahangos zsírbontó kezelést?

Vannak nehezebben változó testtájaink, hiába a koplalás, hiába a sok edzés. Nekik nyújt esélyt szépészet egyik legkorszerűbb vívmánya, a kavitációs ultrahangos kezelés.

- Ha szenvedésmentesen és célzottan kívánunk karcsúsodni és fogyni, akkor a kezeléssel célzottan olyan kritikus területekről fogyasztanak, ami eddig a fogyásnak makacsul ellenállt – magyarázza a várható hatásokat Székely Tünde az Itely Szalon vezetője. A kezelt területek körmérete centiméterekben mérhetően lesz kisebb, már egy-egy kezelés végére is. A kezelés 30-60 perc, amit akár ebédszünetben is beiktathatunk. A teljes kúra is maximálisan 5-12 alkalmat jelent, heti egy alkalommal.
Kezelés menete_ 1. Kavitációs zsírbontás ultrahanggal . A kezelés 1. lépése általában a zsírsejtek elbontása, szétroncsolása kavitációs elven, a kavitációs ultrahangos fejjel. Rádiófrekvenciás ultrahangos kezelés, nyirokmasszázs. Kezelés 2. lépése az elbontott zsírsejtek tartalmának nyirokrendszerbe masszírozása (nyirokdrenázs). Kezelés 3. lépése a kezelendő testtájon az izmok stimulálása.
Az ultrahangos zsírbontó kezeléssel mára már nemcsak a celebek fogyhatnak gyorsan és látványosan, tartósan, a bőrt feszesítve, egészséges, természetes módon, fekve, teljes kényelemben .

Ezek érdekelhetnek még

2019. Július 16. 13:39, kedd | PR

Szigorú minőségi szabályozás a siker kulcsa

A Jánosik és Társai Kft. tavalyi árbevétele meghaladta a 14 milliárd forintot. Az idén is több mint 14 milliárd forint bevételt terveznek.

2019. Július 08. 18:03, hétfő | PR

Van, ahol már csökkennek a lakásárak

Régóta meghökkenéssel figyelik és magyarázzák szakértők és minden érintett az ingatlanárak korlát nélküli növekedését. Most azonban megjelentek az első jelei a fordulatnak.

2019. Június 13. 10:36, csütörtök | PR

Nemzetközi és magyar sztárokkal indul az országos kerékpár fieszta

11 megyén és 100 városon át vezet Magyarország legnagyobb kerékpárversenye

2019. Június 05. 09:14, szerda | PR

Innovatív takarítás

Ma már a takarítás sem olyan, mint régen. Jól tudja ezt Magyarország piacvezető takarítással foglalkozó cége a Jánosik és Társai Kft.