Városlista
2019. október 15, kedd - Teréz

Hírek

2015. Augusztus 07. 02:05, péntek | PR

Mikor válasszak kavitációs ultrahangos zsírbontó kezelést?

Mikor válasszak kavitációs ultrahangos zsírbontó kezelést?

Vannak nehezebben változó testtájaink, hiába a koplalás, hiába a sok edzés. Nekik nyújt esélyt szépészet egyik legkorszerűbb vívmánya, a kavitációs ultrahangos kezelés.

- Ha szenvedésmentesen és célzottan kívánunk karcsúsodni és fogyni, akkor a kezeléssel célzottan olyan kritikus területekről fogyasztanak, ami eddig a fogyásnak makacsul ellenállt – magyarázza a várható hatásokat Székely Tünde az Itely Szalon vezetője. A kezelt területek körmérete centiméterekben mérhetően lesz kisebb, már egy-egy kezelés végére is. A kezelés 30-60 perc, amit akár ebédszünetben is beiktathatunk. A teljes kúra is maximálisan 5-12 alkalmat jelent, heti egy alkalommal.
Kezelés menete_ 1. Kavitációs zsírbontás ultrahanggal . A kezelés 1. lépése általában a zsírsejtek elbontása, szétroncsolása kavitációs elven, a kavitációs ultrahangos fejjel. Rádiófrekvenciás ultrahangos kezelés, nyirokmasszázs. Kezelés 2. lépése az elbontott zsírsejtek tartalmának nyirokrendszerbe masszírozása (nyirokdrenázs). Kezelés 3. lépése a kezelendő testtájon az izmok stimulálása.
Az ultrahangos zsírbontó kezeléssel mára már nemcsak a celebek fogyhatnak gyorsan és látványosan, tartósan, a bőrt feszesítve, egészséges, természetes módon, fekve, teljes kényelemben .

Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 09. 15:34, szerda | PR

Az örök klasszikus business casual: a női blézer

Van egy ruhadarab, ami sosem megy ki a divatból. Egy ruhadarab, amit változatosan hordhatunk, mely akár egy sportcipős szettet is a business casual szintjére emel pillanatok alatt. Ez pedig nem más, mint a blézer.

2019. Szeptember 06. 15:41, péntek | PR

Hogyan működik a hőszivattyú?

Sokan emlegetik úgy, mint a legfenntarthatóbb fűtés és melegvíz szerzési megoldás. És valóban – a hőszivattyú károsanyag kibocsátás nélkül igen magas hatékonyságra képes. Nézzük meg, pontosan miként!

2019. Szeptember 06. 15:38, péntek | PR

A legfontosabb konyhai eszközök listája az első saját konyhába

Legyen szó agglegényekről, vagy épp a szülőktől külön költöző fiatalokról, mindenkinek szüksége lesz néhány fontos és alapvető konyhai eszközre, amellyel érdemes felszerelni a konyhát. Melyek ezek?

2019. Szeptember 06. 15:37, péntek | PR

Klímabarát vakáció - akár főszezonon kívül is

Egyre többeknek fontos, hogy utazás alatt is úgy éljenek, hogy kíméljék a környezetet. Összeszedtünk néhány alapinformációt, ezek azoknak is jól jöhetnek, akik az utószezonra vagy éppen télre tervezik a nyaralásukat.