Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2012. Augusztus 15. 09:24, szerda | Bulvár
Forrás: MTI

Milliomos születésnap Szardínia tengerpartján

Milliomos születésnap Szardínia tengerpartján

Egy drágakövekkel kereskedő orosz milliomos bérbe vette születésnapjára a szardíniai Smaragd-part egyik legszebb öblét.

A Szardínia gyöngyszemének tartott Capriccioli tengerpartján augusztus 18-án lesz a parti. A helyi önkormányzat este nyolc órától éjfélig harmincezer euróért adta bérbe az öblöt David Kaplannak, akik 44. születésnapját ünnepli majd - írta az olasz sajtó.
A rendezvényre kétszáz meghívottat várnak, többnyire orosz oligarchákat, akik magánrepülőgéppel és több mint százhúsz testőrrel érkeznek a partira.
A tengerparton két mesterséges szökőkutat és egy huszonöt méteres színpadot állítottak fel, amelyen Sting lép fel. A helyi lapok tudomása szerint az énekes félmillió eurós honoráriumot kért. Az este összesen egymillió eurójába kerül az üzletembernek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.