Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2016. Szeptember 22. 08:43, csütörtök | Helyi

Mozgás Maraton és a Wellhello

Mozgás Maraton és a Wellhello

Nyeremények, mozgás, Miló Viki és a Wellhello a holnapi Mozgás Maraton kínálatában.

- Pontosan nem is csak a mozgásról szól a szeptember 24-i nap, hanem a már tavaly megismert Élet-stílus nap bővített változata - magyarázza Prajda Anikó, aki a rendezvény ötletgazdája volt, s hamarosan társat is talált a megvalósításához Jáhn Amália személyében. Mindkét hölgy neve ismert a mozgást és a testedzést kedvelők körében, saját életük, no és kinézetük is példa arra, hogy milyen vonzó is tud lenni a fittség.


- Megkerestem az ötlettel Cserna Gábor polgármestert, aki szívesen támogatta az egészséges életmódot népszerűsítő rendezvényünket. Az első rendezvény sikere bebizonyította, hogy az embereknek szükségük van olyan programokra, amelyeken megismerhetik, s ki is próbálhatják a különböző mozgásformákat. A rendezvény létjogosultságát az is igazolja, hogy a Dechatlon is látott benne marketing lehetőséget, s jelentős ajándékokat biztosít az idei tombolasorsolásra.
Azt, hogy fog kinézni a rendezvényt, arról Jáhn Amália, a dunaújvárosi fitnesz, egyik meghatározó személyisége beszél:


- 10 órakor kocoghatunk egyet, délután 3 órától kezdődik a Mozgás Maraton, ahol helyi trénerek tartanak bemutató edzéseket, természetesen a tombolasorsolásig bárki, bármikor bekapcsolódhat, s addig végezheti a gyakorlatokat, ameddig neki tetszik, vagy jól esik… Semmilyen korlátozás nincs, egyszerűen arról szól ez a délután, hogy mennyire jó dolog is a mozgás. Nem csupán az egészséget jelenti, de a jó kedvet és barátságot is magával hozza. S ha már mozgás és egészség, akkor a helyes táplálkozást bemutató vállalkozások is teret kapnak a délutánon, s persze vendégeink s lesznek Milo Viki és Varró Gyula személyében.


- Nem verseny – hangsúlyozza- sokkal inkább kedvcsináló. Éppen ezért ajánlotta fel a Dechatlon, hogy a legtöbb diákkal a Mozgás Maratonon részt vevő iskola jutalomba részesül. S persze, hogy ne csak a testünk legyen fittebb, de a hangulatunk is, este jön Ricsi fiú és a Wellhelo.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.