Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2014. Október 03. 10:15, péntek | Helyi

MSZP - elnöki támogatás

MSZP - elnöki támogatás

- Meg tudtuk volna tölteni a Dózsa mozit, de nem akartuk. Beszélhettünk volna órákon keresztül, de nem az volt a célunk- hangsúlyozta Pintér Attila, az MSZP helyi elnöke a pártelnöke látogatása kapcsán.

Tóbiás József Fehérvárról érkezett városunkba az MMK-ban tartott zárt körű megbeszélésre, ahová kizárólag az újságírókat és az aktivistáikat hívták el. Elsőként Pintér Attila az Összefogás polgármester-jelöltjeként mondta el programját, s hangsúlyozta, hogy készen áll a feladatra, s elérkezettnek látja az időt, hogy megnyerjék a választást. Hangsúlyozta, hogy városunkban akkor történt jelentős fejlődés, amikor az MSZP vezette a várost.

"Olyan várost szeretnénk, ahol a vezetők nem csupán helyi ügyekkel foglalkoznak, hanem olyanokkal is, mint az oktatás,a szociális szféra, amelyeknek további sorsa nem helyben dől el...

Olyan várost szeretnénk, amelyben mosolyognak az emberek, mert érdemes itt élni."

A jelöltjeik ilyen várost szeretnének. Elmondta, hogy nagyon sok pozitív visszajelzést kapnak az utcán standolva, az emberek bizakodnak, s lelkesítik őket.

Majd bemutatták az aktivistáknak jelöltjeiket is.

Tóbiás József elmondta, hogy Fehérvárról jön, ahol szintén lelkesek és felelősek. Hangsúlyozta, hogy október 12-én nem csupán önkormányzati testületet választunk, hanem sorsot is.

"Október 12. annak a lehetősége, hogy a hétköznapi hősök is kapjanak végre esélyt. Erős Magyarország csak a leggyengébb állampolgárának az ereje szerint lehet erős."

Kijelentette, hogy Dunaújvárosban győzni fognak, s Pintér Attila lesz a polgármester. Bizakodás mellé az aktivisták munkáját kérte.

Pintér Attila megköszönte a részvételt, majd mintegy zárszóként elmondta, hogy készen áll a feladatra, s tudja, hogy bár az állam nem csupán a feladatokat, hanem a hozzáadott pénzt is elvonta az önkormányzatoktól, így kevesebb a polgármester mozgástere, de majd pályázatok segítségével megteremti a működés és a fejlődés feltételeit.

Címkék: mszp, pintér, Tóbiás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.