Városlista
2020. október 21, szerda - Orsolya

Hírek

2011. Szeptember 07. 14:49, szerda | Bulvár
Forrás: Havassy Press

Nagy bulit rendezhet a Virgo a pincében

Nagy bulit rendezhet a Virgo a pincében

A győri rock élet egyik legközkedveltebb helyszíne a Shadow Rock Café, amely hangulatos pincehelyiségben várja a stílus szerelmeseit. Számos nagyszerű koncertet megélt már a hely, most hétvégén pedig a Virgo zenekar csap a húrok közé.

Két koncert között a legtöbbször csak egy hét telik el a győri Shadow Rock Caféban, ahová a tulajdonos, Martinkovics „Ozzy” Oszkár igyekszik a legszélesebb rock-körökből zenekarokat meghívni. Így valósulhatott meg, hogy volt már rockabilly, vonós-négyes, népzene és humoros country is. A szervezőség folyamatosan figyel arra is, hogy a győri bandáknak fellépési lehetőséget biztosítson. 

Többek között a RedHeart, a Magic Cats és a Cherokee is felejthetetlen bulit nyomott a hangulatos falak között, s a jelek szerint egyre nagyobb az igény a koncertek iránt. Most hétvégén sem marad üresen a hely, hiszen a Virgo zenekar a meghívott, akik garantálják: remek este elé nézhet az, aki ellátogat a helyszínre.

A csapat 2007-ben a régi Virgo és a Grant zenekarok tagjaiból alakult, bár igaz, hogy számos tagcsere nehezítette az előre haladást, ám hamar rendeződtek a sorok, s töretlen erővel mennek előre a rockzene útján. A Virgo zenei örökségeként - Placebo, Garbage, Muse - feldolgozásokat játszva számos klubkoncertet adtak már Pesten és vidéken egyaránt.

Az első pár számot 2009-ben rögzítették, s azóta egyik fő céljuk minél szélesebb körben megismertetni a zenéjüket. A minőségre garancia lehet, hogy a zenekar tagjai több formációban is jelen vannak, hiszen az énekesük Viki, a Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekarban is fontos szerepet játszik, mint vokalista; Steve pedig a Sublime MF sorait is erősíti.

Aki tehát egy igazán színvonalas helyen, egy igazán remek koncertet szeretne meghallgatni, az már most írja fel magának: szeptember 10. szombat, este 8 óra, Shadow Rock Café. A belépés ingyenes, a jó hangulat garantált!

Sőt! A szervezőgárda tényleg komolyan gondolja, hogy ha lehet, hetente új bandát mutasson be a győri rockereknek, hiszen 17-én a Twister zenekar fokozza majd a zenei élményt.

 

Címkék: koncert

Ezek érdekelhetnek még

2020. Október 21. 14:02, szerda | Bulvár

Verekedésbe keveredtek a Prémium Médiaválogatott tagjai - FOTÓK+VIDEÓ

Hazánk legkiválóbb K-1 és Muaythai versenyzői vívnak egymással mérkőzéseket november 7-én a Madárfészek Akadémia csarnokában.

2020. Október 21. 08:00, szerda | Bulvár

Diéta Percek, Gombapaprikás nokedlivel - VIDEÓ

Hogy lehet ez diétás??? Varga Feri elmondja nekünk! :)

2020. Október 20. 09:22, kedd | Bulvár

Andonik 4s vendége: Katus Attila - VIDEÓ

A műsorban arra kerestük a választ, hogy ki milyen rendszerességgel sportolt a kijárási korlátozás alatt? De Attila mesél nekünk a csúnya sérüléséről is.

2020. Október 19. 17:01, hétfő | Bulvár

Ridley Scott Napóleonról szóló filmet forgat Joaquin Phoenixszel

Ridley Scott Napóleonról szóló filmet forgat, amelynek főszerepét az Oscar-díjas Joaquin Phoenixre bízza - számolt be róla a deadline.com.