Városlista
2021. január 21, csütörtök - Ágnes

Hírek

2020. November 27. 07:12, péntek | PR
Forrás: (x)

Négy dolog, amire figyelj oda nyomtatópatron online vásárlásakor

Négy dolog, amire figyelj oda nyomtatópatron online vásárlásakor

Egy nyomtatóhoz nem olyan nehéz kiválasztani a megfelelő patront, ám ettől még el lehet rontani a vásárlást, ha figyelmetlenek vagyunk. Ha az egész folyamat online történik, érdemes ellenőrizni néhány alapinformációt.

1. Stimmeljen a nyomtatóhoz

Egy festékpatron megvásárlása előtt a legfontosabb, hogy ellenőrizzük, illik-e abba a nyomtatóba, fénymásolóba, kombinált irodai gépbe, amelybe szánjuk. Ez nem nehéz feladat, a legtöbb eszköznél jelzik, milyen való bele, ahogyan a patronok termékleírásában is meg szokott jelenni, hol alkalmazható az adott típus. Ha mégis kétségeink vannak, nézzünk utána az információnak internetes fórumokon, vagy vegyük fel a kapcsolatot a webshop vevőszolgálatával, akár telefonon, akár írásban.

2. Fekete/színes

Bizony, sűrű hiba, hogy valaki nem azt a patront választja, amelyiket eredetileg szerette volna. Ha ugyanis a színes fogyott ki, azt kell pótolni, ha a fekete, akkor pedig azt. Ez persze egyértelmű, ám az online vásárlásnál olykor elkalandozik az ember, vagy egyszerűen mellékattint, és rossz termék kerül a virtuális kosarába. A HP OFFICEJET PRO 8013 patron például lehet fekete, de bármelyik alapszínben is elérhető. Tipp: fizetés előtt mindig nézzük meg, hogy valóban jó terméket választottunk.

3. Mekkora a kapacitás?

Tudnunk kell, körülbelül mennyit szeretnénk kinyomtatni. Ha nagy mennyiséghez kis kapacitású patront rendelünk, állandóan pótolni kell majd azt, ha kis mennyiséghez túl nagy a patron, feleslegesen költöttük a pénzünket, csak áll majd a festék a nyomtatóban. Érdemes az igényekhez alakítani a kapacitást, ha lehet, a HP 912 patron például 825 oldal kinyomtatására alkalmas.

4. Vásárolj ellenőrzött gyártótól

Vehetsz új vagy kompatibilis patront, mindkét esetben fontos, hogy ellenőrzött gyártónál tedd ezt meg. Ebben az esetben sokkal kisebb az esély arra, hogy hibás terméket kapsz, ám ha mégis ez történne, azonnal kicserélik azt garanciálisan.

A fotó forrása:
junpiiiiiiiiiii / Shutterstock.com

Ezek érdekelhetnek még

2021. Január 07. 13:45, csütörtök | PR

Milyen hatással van a világra az új mozi premierek csúszása?

A vírusválság sok iparágat parkolópályára tett 2020-ban, és elvett tőlünk jó néhány régen várt filmpremiert. Ennek viszont hosszan gyűrűző hatása van. Megnéztük, mit tett a COVID-19 a filmekkel és a filmiparral.

2020. November 25. 15:46, szerda | PR

Fertőtlenítő takarítás specialistája

Stabilizált ózonos vizet előállító berendezést, valamint egyéb elektromos fertőtlenítő eszközöket szereztek be -

2020. November 08. 19:22, vasárnap | PR

Mikor lehet jó választás a mátrix nyomtató?

A mátrix nyomtató talán idejét múltnak tűnik, de vannak olyan helyzetek, amikor ideális megoldást tud nyújtani költséghatékony nyomtatásra. Körbejárjuk a pro és kontra érveket, mikor lehet jó választás a mátrix nyomtató.

2020. November 08. 11:16, vasárnap | PR

Kinek való a B1 szintű nyelvvizsga?

A nyelvvizsga kérdése örök. Milyen legyen, milyen nyelvből és milyen szinten kell és érdemes? Tényleg csak középfokú vizsgát érdemes tenni? Ezekre is keressük a választ, mikor megnézzük mire elég a B1 szintű nyelvvizsga.