Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2020. November 27. 07:12, péntek | PR
Forrás: (x)

Négy dolog, amire figyelj oda nyomtatópatron online vásárlásakor

Négy dolog, amire figyelj oda nyomtatópatron online vásárlásakor

Egy nyomtatóhoz nem olyan nehéz kiválasztani a megfelelő patront, ám ettől még el lehet rontani a vásárlást, ha figyelmetlenek vagyunk. Ha az egész folyamat online történik, érdemes ellenőrizni néhány alapinformációt.

1. Stimmeljen a nyomtatóhoz

Egy festékpatron megvásárlása előtt a legfontosabb, hogy ellenőrizzük, illik-e abba a nyomtatóba, fénymásolóba, kombinált irodai gépbe, amelybe szánjuk. Ez nem nehéz feladat, a legtöbb eszköznél jelzik, milyen való bele, ahogyan a patronok termékleírásában is meg szokott jelenni, hol alkalmazható az adott típus. Ha mégis kétségeink vannak, nézzünk utána az információnak internetes fórumokon, vagy vegyük fel a kapcsolatot a webshop vevőszolgálatával, akár telefonon, akár írásban.

2. Fekete/színes

Bizony, sűrű hiba, hogy valaki nem azt a patront választja, amelyiket eredetileg szerette volna. Ha ugyanis a színes fogyott ki, azt kell pótolni, ha a fekete, akkor pedig azt. Ez persze egyértelmű, ám az online vásárlásnál olykor elkalandozik az ember, vagy egyszerűen mellékattint, és rossz termék kerül a virtuális kosarába. A HP OFFICEJET PRO 8013 patron például lehet fekete, de bármelyik alapszínben is elérhető. Tipp: fizetés előtt mindig nézzük meg, hogy valóban jó terméket választottunk.

3. Mekkora a kapacitás?

Tudnunk kell, körülbelül mennyit szeretnénk kinyomtatni. Ha nagy mennyiséghez kis kapacitású patront rendelünk, állandóan pótolni kell majd azt, ha kis mennyiséghez túl nagy a patron, feleslegesen költöttük a pénzünket, csak áll majd a festék a nyomtatóban. Érdemes az igényekhez alakítani a kapacitást, ha lehet, a HP 912 patron például 825 oldal kinyomtatására alkalmas.

4. Vásárolj ellenőrzött gyártótól

Vehetsz új vagy kompatibilis patront, mindkét esetben fontos, hogy ellenőrzött gyártónál tedd ezt meg. Ebben az esetben sokkal kisebb az esély arra, hogy hibás terméket kapsz, ám ha mégis ez történne, azonnal kicserélik azt garanciálisan.

A fotó forrása:
junpiiiiiiiiiii / Shutterstock.com

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.