Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2014. November 04. 18:41, kedd | Helyi

Nehéz mérkőzés előtt a kézis lányok

Nehéz mérkőzés előtt a kézis lányok

Békéscsabára látogat szerdán együttesünk, mely ezúttal a Magyar Kupában mérkőzik meg vetélytársával.

Csapatunk igyekezett tanulni az FTC elleni vereségből, s a továbbjutás reményében lép pályára idén egyszer már legyőzött ellenfele otthonában.

Nem sokat búslakodhatott a Ferencváros elleni vesztes mérkőzés után csapatunk, melyre szerdán már újabb feladat vár, ezúttal a Magyar Kupában. Mátéfi Eszter tanítványai ugyanis a Békéscsaba együtteséhez látogatnak este hat órától a sorozat negyedik fordulójában, nem titkoltan a győzelemben reménykedve. A két gárda idén már megmérkőzött egymással, s a bajnokságban nagyon sima, 33-17-es győzelmet aratott csapatunk a békéscsabaiak felett, de mint azt a Kohász szakvezetője elárulta, ezúttal sokkal nehezebb mérkőzésre számítanak.


- Sajnos a Ferencváros elleni bajnokink nem úgy alakult, ahogy szerettük volna, de be kell ismerni, hogy a zöld-fehérek megérdemelten győztek le bennünket, mert jobban, pontosabban játszottak a pénteki összecsapáson. Természetesen szomorúak voltunk a vereség miatt, de átbeszéltük, s lezártuk azt a meccset, s most már csak az előttünk álló újabb feladattal, a Békéscsaba elleni kupatalálkozóval foglalkozunk. Nem is olyan régen sikerült legyőznünk szerdai ellenfelünket, ám hatalmas hiba lenne, ha abból a találkozóból indulnánk ki, s azt gondolnánk, hogy ezúttal is könnyű meccs vár ránk. A Magyar Kupában egy mérkőzés dönt a továbbjutásról, s a csabaiak biztosan bizonyítani akarnak majd hazai környezetben, szóval én kimondottan nehéz mérkőzésre számítok. Remélem, hogy visszatalálunk ahhoz a játékhoz, mely a Fradi elleni mérkőzés előtt jellemzett minket, vagyis határozottan, jól fogunk védekezni, míg támadásban türelmesen, megfontoltan teljesítünk, s mindezt persze az elengedhetetlenül fontos küzdőszellemmel. A célunk természetesen a győzelem és a továbbjutás elérése lesz, de azzal is tisztában vagyunk, hogy ezért keményen meg kell majd küzdenünk.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.