Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2010. Augusztus 29. 12:44, vasárnap | Helyi

Nehéz Pálhalmai győzelem

Nehéz Pálhalmai győzelem

Győzött a Dunaújváros Pálhalma Agrospeciál SE labdarúgó csapata az NB III-as bajnokság harmadik fordulójában. A hazai együttes Salamon, Sztanó és Dudás találatával múlta felül a Pénzügyőr együttesét.

A DPASE nehezen tudta hozni a mérkőzést a szervezetten játszó vendégek ellen. Ismét a pontrúgások és az oldalról bejövő labdák okoztak gondot a hazai védelemnek. A vendég kiállítást inkább a hazaiakat zavarta meg, talán úgy gondolták, hogy már kézben van a mérkőzés. A három gólon kívül több nagy lehetőséget is elhibáztak a hazaiak. Győzelmével a szombati játéknap után a bajnoki tabella élére került a csapat.

Nagy Zoltán a Pálhalma edzője így értékelte az összecsapást: - Végig mi irányítottuk a mérkőzést, több helyzetet is kidolgoztunk, de a jó védekező vendég csapat jól szervezete meg védelmét. A kiállítás minket zavart meg, mert igaz mi irányítottuk a mérkőzést, de a vendégek gyors csatárai a kontra támadásokat jól alkalmazták, melyből gól is szereztek. Akár több góllal is nyerhettünk volna, de így is gratulálok a csapatnak, hiszen első helyen vagyunk a tabellán. 

Mérkőzés krónikája:


9.p.: Bartha visszagurította a labdát a felfutó Salamon elé, aki egyből, 19m-ről, a jobb felső sarokba tekert.  ( 1 : 0 )
11.p.: Gyorsan válaszoltak a vendégek. Szikes balról ívelt egy szabadrúgást a hazai kapu elé, Perevegyencev megcsúsztatta, fejéről a bal sarokba vágódott a labda. ( 1 : 1 )
12.p.: Mindjárt a vezetést is megszerezhette volna a Pénzügyőr. Áder tört ki a hazai védők közül, lövése felperdült Vörösről, a kapuba tartó labdát Pénzes fejelte a mezőnybe.
31.p.: Balaskó, 20m-es szabadrúgásból, a felső lécet találta telibe.
45.p.: Balaskó megforgatta a védőket, majd  betört a 16-oson belülre, ahol Takács buktatta. A hazaiak 11-est, a vendég védő piros lapot kapott. A büntetőt Sztanó magabiztosan értékesítette. ( 2 : 1 )
68.p.: Dudás indította Berényit a bal oldalon, éles lövését Bollók a rövid sarokból piszkálta ki az alapvonalon túlra. A szögletet Balaskó a felső lécre csavarta.
75.p.: Dóczi élesen lőtte jobbról a hazai kapu elé a labdát, Patkó pedig, 2m-ről, a hálóba fejelt. ( 2 : 2)
76.p.: Most a Pálhalma válaszolt gyorsan. Kóczián passzolt a 16-oson érkező Dudás elé, aki egyből a bal alsó sarokba lőtt. ( 3 : 2 )


Pálhalma - Pénzügyőr 3 : 2  ( 2 : 1 )


Pálhalma : Vörös - Szabó G.,Sztanó, Salamon, Pénzes - Dudás, Barics ( Pap 38.p.) - Bartha ( Nagy D.79.p.), Balaskó, Kóczián - Berényi ( Varga 89.p.)
Vezetőedző : Nagy Zoltán

Pénzügyőr : Bollók - Ladics, Szikes,Takács, Nemes (Kocsis 90.p.), Bíró, Meggyes, Dóczi, Dukon (Patkó 73.p.), Perevegyencev, Áder (Kozarek 80.p.)
Vezetőedző : Vatai Attila

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.