Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2020. Augusztus 02. 06:07, vasárnap | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Nem akartak gyalogolni, ezért elvitték az autót, majd balesetet szenvedtek

Nem akartak gyalogolni, ezért elvitték az autót, majd balesetet szenvedtek

A keszthelyi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát, vádemelést javasolnak egy 35 éves és egy 37 éves zalacsányi férfival szemben.

Két férfi 2019. október 11-én a késő esti órákban egy ismerősüknél tartózkodott Zalacsányban. Távozásukkor a házigazda nem kísérte ki őket, ekkor annak az udvaron lévő, nyitott állapotban lévő Renault típusú személygépkocsijába beültek, és megbeszélték, hogy gyaloglás helyett autóval mennek el Zalaszentgrótra. Az autót a 35 éves férfi vezette, bár vezetői engedéllyel nem rendelkezett és alkoholt is fogyasztott. Zalaszentgrót térségében haladtak, amikor árokba hajtottak és felborultak. A balesetet követő rendőri intézkedés során a sofőrt további mintavételre előállították, mert pozitív értéket jelzett nála az alkoholteszter - közölte a rendőrség.

A két férfi ügyében a Keszthelyi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai a nyomozás vizsgálati szakaszában szükséges eljárási cselekményeket elvégezték. Az ügy iratait a két férfi vonatkozásában jármű önkényes elvétele bűncselekmény elkövetése miatt-, a sofőr esetében pedig járművezetés ittas állapotban vétség elkövetése miatt is az illetékes ügyészségre megküldték. Az engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési eljárás is indult.

Címkék: autó, baleset, keszthely, lopás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 07:24, péntek | Kék hírek

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr elmenekült

Két ember meghalt, miután három autó összeütközött a XVIII. kerületben, a 4-es főút Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető szakaszán, a Billentyű utcánál, a vétkes sofőr elmenekült, ezért hajtóvadászatot indítottak után

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.