Városlista
2023. szeptember 25, hétfő - Eufrozina

Hírek

2023. Április 12. 09:39, szerda | Helyi
Forrás: police.hu

NEM VÁLOGATOTT. VITT MINDENT, AMIT ÉRT

NEM VÁLOGATOTT. VITT MINDENT, AMIT ÉRT

Egyebek mellett szerszámgépeket, kerékpárt és gázpalackot zsákmányolt az ercsi illetőségű férfi.

A Gárdonyi Rendőrkapitányság lopás bűntett, továbbá lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy 38 éves ercsi lakossal szemben.
A nyomozás adatai alapján a férfi 2023. március 30-ra virradóan Ercsiben, a kerítésen átmászva behatolt egy Bartók Béla utcai családi ház udvarára és megrongálta az ott található két kamra nyílászáróit. Az illetéktelen látogató ezek után kivágta az ingatlannal határos telek drótkerítését, melynek segítségével bejutott a szomszédos portára is. A férfi miután az ingatlan végében található tároló ajtaját kifeszítette, egy reszelőt vett magához, melynek segítségével a családi ház melléképületének ajtaján található lakatot letörte. A helyiségbe bejutva onnan egy körfűrészt, továbbá gázpalackot, míg a szomszédos széntárolóból egy elektromos kézi keverőt és egy női kerékpárt tulajdonított el.
Az ingatlanok tulajdonosai néhány órával később észlelték, hogy betörtek hozzájuk és rögtön értesítették a rendőrséget. A helyszínre érkező egyenruhások azonnal széleskörű adatgyűjtésbe és tanúkutatásba kezdtek, amely néhány órán belül eredményre vezetett és elfogták a 38 éves ercsi tolvajt. A férfit előállítását követően - őrizetbe vétele mellett - gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, a sértetteknek pedig 2023. április 3-án délután visszaszolgáltatták az ellopott értékeket.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Július 26. 06:00, szerda | Helyi

Félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik, július 29-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez félszáz fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2023. Szeptember 24. 11:14, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 38. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2023. Szeptember 24. 11:12, vasárnap | Sport

Japán Nagydíj - Verstappen nyert, világbajnok a Red Bull

A címvédő és kétszeres világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője rajt-cél győzelmet aratott a vasárnapi Forma-1-es Japán Nagydíjon, ezzel az osztrák istálló megvédte vb-címét a konstruktőrök között.