Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2012. Január 27. 08:04, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Nem vetkőzik meztelenre az énekes

Nem vetkőzik meztelenre az énekes

Modell lett az X-Faktorból kiesett énekesből, de nem mutat magából többet, mint amit eddig is láthattunk.

Bagosi Alexa, az X-Faktor fiatal és csinos anyukája modell szerepet vállalt. Ezelőtt még csak egy fotózáson vett részt, így izgatottan vállalta el a felkérést, amelyben három fotósorozatot készítettek el róla.

A fotók készítésénél kifejezetten figyeltek arra, hogy ne beállított, klasszikus képek készüljenek. Egy sorozat a hetvenes évek stílusában készült, egy másikban dívaként pózol, a harmadik pedig egy természetes, naturális sorozat. Meztelen fotókra viszont ne számítson senki, mert Alexa nem mutat magából többet az eddigieknél. "Az nem én vagyok"- mondta.

Címkék: Bagosi Alexa, x-faktor

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.