Városlista
2024. május 21, kedd - Konstantin

Hírek

2011. Január 21. 09:38, péntek | Helyi

Nem kapta az autót, összetörte

Nem kapta az autót, összetörte

Lakásért vertek anyát a közelmúltban, de úgy látszik egy autó miatt is könnyen elszakad a cérna a gyereknél. Pláne, ha ittas. A kapott rendőrségi hírek szerint tegnap este egy 22 éves ittas dunaújvárosi fiú követelte édesanyján, hog

Mivel nem kapta meg az indítókulcsot, egy felkapott tégladarabbal megdobta a járművet, ami ennek következtében megrongálódott. Az autó első és hátsó szélvédőüvegén, valamint tetején keletkezett sérülés. A fiú elhagyta a helyszínt. Az édesanya magánindítványban kérte, hogy a hatóság járjon el a fiával szemben az elkövetett rongálás miatt.

Dunaújvárosban egy az Ady Endre utcában parkoló Daewoo Nexiát rongálta meg ismeretlen tettes. Az autó motorháztetejét taposta össze az ismeretlen, amivel kétszázezer forint körüli kárt okozott.

Rácalmáson egy Opel Astra sofőrjét vonták ellenőrzés alá, az ellenőrzés során alkalmazott szonda nyolc ezrelék feletti értéket mutatott. Mintavételre állították elő a sofőrt. A klinikai tünetek alapján az orvos enyhe fokú ittasságot állapított meg.

Éjjel Dunaújváros Kossuth utcában egy VW Touran sofőrje a Bartók út kereszteződésében előzni kezdte az előtte azonos irányban haladó 26 éves kerékpárost, aki épp ekkor irányjelzés nélkül, váratlanul balra bekanyarodott a Bartók utcában. A VW a kerékpárost elütötte, amelynek következtében a kerékpáros könnyen sérült.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.