Városlista
2024. május 10, péntek - Ármin

Hírek

2013. Szeptember 18. 09:21, szerda | Bulvár
Forrás: manna.ro

Németországban vár a legmenőbb bordélyház

Németországban vár a legmenőbb bordélyház

Bármelyik férfi, aki betér a berlini Artemis bordélyházba, igazi királynak érezheti magát: fedetlen keblek és fenekek mindenhol!

A félénkebb látogatók számára a tulajdonos Klaus Berb minden bizonnyal a tökéletes házigazda. Ő 154 lányt felügyel, akik huncutul kacarásznak a vendégre, és gondoskodnak egy jó kalandról, ami egy sörrel, jó konyakkal, vagy pezsgővel kezdődik.

Az ide betérő férfiaknak tudniuk kell, hogy mindent kiszámláznak, de csak a látogatás végén, így hálapénzt, csubukot csakis távozáskor kaphatnak a lányok.

Az itt töltött időt nem fizettetik meg, csak a fogyasztást. A betérőknek természetesen legalább 18 évesnek kell lenniük, a fogyatékosak pedig kísérő nélkül is érkezhetnek, ugyanis a hely teljesen bejárható kerekesszékkel is.

Ha a látogatónak enni támadna kedve, vagy úszna, masszíroztatná magát, esetleg edzene, akkor mindent megtalál. Katja, Lyssa, Gabitza, Evelyn, Belinda vagy Fana készen állnak, hogy segítsenek.

A plüssel és selyemmel borított szobák levendula és orchidea illatúak, a plafont tükrök borítják, hogy a kliens tökéletesen lássa, mivel kényeztetik a lányok.

A számla persze nem mindennapi: egy látogatás ára 1800 és 2600 euró között mozog, attól függően, hogy milyen típusú szexuális szolgáltatás kér a vendég.

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 09. 13:30, csütörtök | Bulvár

Teniszpálya alatt találták meg a ferencesek 500 éve eltűnt templomát Visegrádon

A Zsigmond király idején épült Szűz Mária templom romjait találták meg egy teniszpálya alatt, a visegrádi műemlékegyüttes újjászületését megelőző régészeti feltárás során.

2024. Május 08. 15:08, szerda | Bulvár

Hollywoodi világsztárokkal várja látogatóit a Budapest Comic Con

Idén is megrendezik Magyarországon a világ legnagyobb és legjelentősebb popkulturális eseményét, a Comic-Cont:

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.