Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2014. Február 07. 15:49, péntek | Helyi sport
Forrás: Magyar Labdarúgó Szövetség

Női futsal nemzetközi mérkőzés a főiskolán

Női futsal nemzetközi mérkőzés a főiskolán

Február utolsó szombatján a Dunaújvárosi Főiskola Arénájába látogat a Magyar Női futsal válogatott, aki Oroszország csapatával vív majd meg.

Tavaly harmadik helyen zárt a moszkvai futsal tornán nemzeti keretünk, most itthon van lehetőség a szépítésre, mivel az oroszok könnyen léptek át rajtunk hazai környezetben. A lányok dinamikusak, lelkesek. Küzdeni tudásból és alázatból minden játékosom a maximumot adta, de van még bőven tanulnivalónk, sokat kell fejlődnünk, hogy megközelítsük a világelitet - említette a tornát követően Frank Tamás.
Majd a nyár végén változások történtek a vezetésben, így az eddigi kapitány helyére Sito Rivera érkezett Spanyol országból, hogy tovább vezesse a Női A csapat mellett a férfiakat is és az U21-es válogatott csapatot.
A magyar futsalnak ma sincs szégyenkeznivalója, nem vagyunk messze az európai élvonaltól, most annak érdekében teszünk lépéseket, hogy állandó tagjává váljunk az elitnek és rendszeres résztvevői legyünk a világversenyeknek – mondta el Vági Márton, az MLSZ főtitkára az augusztusi sajtótájékoztatón.

Reméljük jelentős szurkolói támogatás fogja segíteni a lányokat, így biztosan egy kiváló mérkőzés szemtanúi lehetünk 22-én, szombaton délután 17.30-tól a Dunaújvárosi Főiskola A épületében.

Hajrá Magyarok!

Fb

Ezek érdekelhetnek még

2024. Január 23. 05:17, kedd | Helyi sport

Jégkorong Erste Liga - Fontos meccset nyert a DEAC a Dunaújvárosi Acélbikák ellen

A rájátszásba jutásért zajló csatában fontos győzelmet aratott a DEAC a vendég Dunaújváros felett a jégkorong Erste Liga vasárnapi játéknapján.

2024. Április 19. 15:06, péntek | Belföld

Nagy Márton: önfenntartó társasággá kell válnia a Magyar Postának

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül

2024. Április 19. 15:03, péntek | Életmód

Novemberben kerül országszerte a mozikba Herendi Gábor új filmje

Novemberben 28-tól kerül a országszerte a magyar mozikba Herendi Gábor Futni mentem című új romantikus vígjátéka.