Városlista
2019. augusztus 20, kedd - István

Hírek

2019. Május 16. 10:07, csütörtök | Sport
Forrás: waterpolo.hu

NŐI VILÁGLIGA SZUPERDÖNTŐ - MÉG 20 NAP

NŐI VILÁGLIGA SZUPERDÖNTŐ - MÉG 20 NAP

A hazai közönség erejét kihasználva tréfálná meg magyar női vízilabda-válogatott a nagy esélyes Egyesült Államok válogatottját a Világliga Szuperdöntőjében.

Az Európa-kupa bronzérem után optimistán tekint Bíró Attila (képünkön)szövetségi kapitány a női válogatott, amelynek több dunaújvárosi játékos is tagja, nyári szereplése elé. Ráadásul a 2017-es vizes-vb óta megfiatalított csapat tavaly az Európa-bajnokságon a negyedik helyen zárt. A legnagyobb falat a Világliga Szuperdöntőben az ötszörös címvédő Egyesült Államok lehet, de a szakember bízik benne, hogy itthon őket is le tudják győzni.

„Úgy gondolom, ha valamikor el lehet kapni az Egyesült Államok csapatát, az talán most még könnyebb lehet. Természetesen idézőjelben van ez a könnyebbség, hiszen mindent megnyertek az elmúlt években. Náluk is vannak olyan játékosok, akik Európában - többek között Magyarországon - játszottak, valamint talán ők is jobban fókuszálhatnak a világbajnokságra. Utóbbival egy probléma van csak, hogy most először a Világligák történetében az aranyérem olimpiai kvalifikációt ér. Így minden csapat úgy készül, hogy mikor, ha nem most. Mi is ebben bízunk és a hazai közönség erejében" - árulta el Bíró Attila a Digi Sport Reggeli Start c. műsorában.

Női Világliga Szuperdöntő, 2019. június 4-9., Budapest, Duna Aréna
A csoportbeosztás
A-csoport

Hollandia
Ausztrália
Olaszország
Kína

B-csoport
Egyesült Államok
Oroszország
Magyarország
Kanada

Ezek érdekelhetnek még

2019. Augusztus 16. 11:01, péntek | Sport

Labdarúgó NB I - A címvédő Ferencváros is elkezdi a bajnokságot - ELŐZETES

Első két mérkőzésének elhalasztása után a harmadik körben a címvédő Ferencváros is megkezdi az idényt a labdarúgó OTP Bank Ligában.

2019. Augusztus 06. 15:00, kedd | Sport

Ezüstérem az Int. Baranya Kupán

Ez az év úgy néz ki, nem adja könnyen a jó eredményeket a JG2 Racing Team versenyzői számára. A Baranya Kupán is megszenvedtek a srácok a célba érkezés sikerességéért.

2019. Augusztus 06. 10:02, kedd | Sport

Rally: Sok pontot szereztünk!

Juhász Csaba - Juhász Zsolt Renault Clio R3T - Juhász Média Kft. Int. Baranya Kupa - 2019.07.25-27.

2019. Augusztus 06. 07:27, kedd | Sport

Rally: Eseménydúsra kerekedett ez a versenyünk

Integra Bózsva - Rallye3 autóversenyen vett részt nemrégiben Szántó Szabi navigálásával Gutai Marcell. Sajnos csak 3 gyors adatott meg számukra. Villáminterjú Marcival.