Városlista
2024. május 9, csütörtök - Gergely

Hírek

2015. Február 03. 23:18, kedd | Helyi

Nórit áltváltoztattuk

Nórit áltváltoztattuk

Paulusz Nóra lett a szerencsés kiválasztott, aki jelentkezett játékunkra, s az elmúlt napokban átváltoztattunk az Itely szalon (Római 9. c) segítségével.

Pontosabban Székely Tünde mesterfodrász sokkal jobban átváltoztatta volna, de figyelembe kellett venni Nóri szándékát, miszerint a haja szőke színe és a hossza maradjon, illetve azt, hogy frufrut sem szeretne. A fodrászmester a jelentős korlátozások ellenére is neki állt Nórit „trendesíteni”.

Nóri ilyen volt

Először is a haja szőke színe változott, a kopott szőke helyett mediterrán szőke lett, s belefestettek rézvörös tincseket, amelyek kellemesebb, izgalmasabb, de lágyabb árnyalatot adtak a 20 éves tanuló lány fehér bőrének. Mi közben vártuk az eredményt megtudtuk, hogy a bolti festékekkel jobbára csak színezni lehet, az enyhébb hatékonyságú (otthon is biztonsággal használható) vegyi anyag tartalma miatt jelentős árnyalatkülönbségeket nem lehet velük elérni, ehhez a fodrászfestékek kellenek, de abban is nagy a minőségi különbség. Egyszerre végezték, úgynevezett körbefestéssel a kétféle hajszín festését, így egy beavatkozással meg tudták oldani a haj átfestését.


A festés után egy speciális vágási technikával szabadította meg a hajat az eltöredezett hajvégektől. Ettől dúsabb és lazább hajkoronát kapott.

Csak zárójelben jegyezzük meg, rácsodálkoztunk arra, hogy a professzionális fodrász eszközök milyen drágák. Székely Tünde által használt speciális olló ára is százezrekben mérhető. A haj szárítás után jött a smink Keresztes Viki kozmetikus vette kezelésbe Nóri arcát. A bőrénél egy árnyalattal világosabb alapozó, korrektor, barnító után árnyalta a szemét, s jöhetett a szájfény.

De a végeredmény önmagáért beszél.

A szemét érzékibbre húzta, ugyanakkor finoman satírozta az alkalmazott földszíneket. Nórinak először szokatlan volt megújult önmaga, de elégedett volt a változással, mint megtudtuk a környezete is elismeréssel fogadta.
Nézzétek meg a teljes átváltozás fotóit a www.infodunaujvaros.hu honlap galéria rovatában.

A felvételeket Prosek Zsófi készítette, aki szívesen vállal portfólió és gyermekfotózást is. Igényes és eredeti megoldásokkal. Látogassatok el a fb oldalára. És íme a végeeredmény:

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.