Városlista
2024. május 15, szerda - Zsófia

Hírek

2013. Április 07. 00:03, vasárnap | Helyi sport

Nyer László emlékére

Nyer László emlékére

A közelmúltban Mezőfalván Nyers László emlékverseny néven meghívásos nemzetközi diák és veterán birkózóversenyt rendezett a Dunaferr Sportegyesület Birkózó Szakosztálya. A megmérettetésen 17 egyesület 110 versenyzője mérte össze

A verseny célja:
A birkózósport népszerűsítése. Versenyzési lehetőség biztosítása a Diák I-II. korcsoport és a 35 év feletti korosztály részére, valamint felkészülés a 2013. évi Veterán Magyar Bajnokságra és a Világbajnokságra.
Megemlékezés Nyers Lászlóról, Dunaújváros első olimpikonjáról, egykori kiváló birkózóról.

A Dunaferr SE-ből 33 sportoló lépett szőnyegre. A küzdelmek során az egyesület versenyzői 11 aranyérmet, 3 bronzérmet, 2 ezüstérmet, 4 negyedik és 5 ötödik helyet szereztek. A diák korcsoportban a csapatversenyben a Dunaferr SE az első helyen végzett.

A diák korcsoport aranyérmesei:

Kernács Palkó
Szalai Bálint
Biczó Zoltán
Szabó Péter

Nyers Emma (Nyers László lánya) részt vett a versenyen és a díjátadáson, melyen egy külön díjat ajánlott fel a legjobb dunaújvárosi versenyző részére, melyet Kernács Palkó a 38 kg győztese kapott.
A rendezvényre számos néző kilátogatott, köztük több volt dunaújvárosi birkózó. A színvonalas eseményről mindenki elégedetten távozott, melynek külön érdekessége volt, hogy egy időben egy helyen léphettek szőnyegre a legfiatalabb és a legidősebb korosztály birkózói.

Külön köszönjük a mezőfalvi Petőfi Sándor Általános Iskola vezetésének, hogy az intézmény tornatermét a rendelkezésünkre bocsátották.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 15. 14:08, szerda | Belföld

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresőket segítő támogatások

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresők és inaktívak elhelyezkedését célzó támogatások, az uniós társfinanszírozással megvalósuló program teljes kerete több mint 150 milliárd forint -

2024. Május 15. 09:45, szerda | PR

K&H: a karbonlábnyom csökkentése üzletileg is megéri

a legfrissebb CDP-jelentés szerint csak minden ötödik európai cég aktív a zöld átállás terén

2024. Május 15. 09:21, szerda | Belföld

Jelentősen csökkent az építőipar termelése is

2024 márciusában az építőipari termelés volumene a nyers adatok szerint 6,3 százalékkal elmaradt az egy évvel korábbitól - jelentette szerdán a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).