Városlista
2019. június 17, hétfő - Laura

Hírek

2018. Október 11. 11:37, csütörtök | Helyi önkormányzati
Forrás: dunaujvaros.hu, fotó: kertduo.hu

Október 15-től kezdődik az ütemezett gallyazás

Október 15-től kezdődik az ütemezett gallyazás

Dunaújváros belterületén, a közép, és kisfeszültségű hálózatunk biztonsági övezete mentén október 15-től kezdődik az ütemezett gallyazás.

Három ütemben zajlanak a munkálatok. Az első ütem Sikló utca, 6.sz főút túloldalán lévő kertes övezetek, Táborállás, Sirály utca északi lakópark környezete, Magyar út. A második ütem Temető utca és környezete, Hegyek alja, Öreghegyi u., Rác templom, Petőfi utca, Arany János utca stb. az Aranyvölgyi úttal bezárólag. Végül a harmadik ütem Újtelep utcáinak területét érinti. A munkálatok várhatóan (az időjárás függvényében) egy hónapig tartanak. A kivitelezést az ÁGVÁGÓ Szolgáltató Kft. végzi. A levágott nyesedéket 2 héten belül elszállítják.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 13. 18:53, csütörtök | Helyi önkormányzati

Ezúttal a tanév legjobbjait díjazták

Az idei tanév végén is folytatódott a hagyomány, amikor a város iskoláinak legkiemelkedőbb eredményeit elért tanulóit köszöntötte Cserna Gábor, Dunaújváros polgármestere.

2019. Június 12. 18:45, szerda | Helyi önkormányzati

A pedagógusok több évtizedes munkáját díjazták

Idén is átadták a Pedagógus díjakat a városi oktatási intézmény azon dolgozóinak, akik kiemelkedő munkájukkal segítették a tanulók fejlődését, valamint elismerték a nyugállományba vonuló pedagógusok áldozatos tevékenységét is.

2019. Május 30. 15:44, csütörtök | Helyi önkormányzati

Rendkívüli közgyűlés - fontos döntésekkel

Keresik az élményfürfő üzemeltetőjét, lőtér helyett stratégiai döntés, lesz igazi szállodánk, alapítványok pályázati támogatása, templomunk színes ablakaiért, mire kell másfél milliárd?

2019. Május 23. 21:06, csütörtök | Helyi önkormányzati

A hétvégén Parázs – Varázs 2019

Pénteken délután fél hatkor az AK 26 fellépésével megkezdődik Dunaújvárosban az Alsó Duna-parton a Családi Hétvége, a Parázs-Varázs.