Városlista
2020. november 30, hétfő - András, Andor

Hírek

2017. Június 07. 17:08, szerda | Bulvár
Forrás: mti

Öngyilkos akart lenni az amerikai sztár úszó

Öngyilkos akart lenni az amerikai sztár úszó

Saját bevallása szerint az öngyilkosságot fontolgatta Ryan Lochte hatszoros olimpiai bajnok amerikai úszó, miután a tavalyi, riói játékok alatt okozott botrányért 10 hónapos eltiltást kapott.

"Én lettem a világ leggyűlöltebb embere. Volt, amikor csak sírtam, és arra gondoltam, jobb lenne, ha másnap reggel fel sem ébrednék" - vallotta be a 32 éves versenyző, hozzátéve, később a visszavonulás is megfordult a fejében.

A június végéig eltiltott Lochte ugyanakkor közölte, újra "ég a láng" benne, és szeretne részt venni a 2020-as tokiói olimpián. A visszatérés első lépéseként áprilisban már elindult egy öregfiúk-viadalon hazájában.

Lochte azt állította, hogy augusztus 15-én Rióban őt és társait fegyverrel rabolták ki, amikor taxival egy buliról az olimpiai faluba tartottak. Később azonban videofelvételek alapján kiderült, hogy valójában ők randalíroztak, megrongáltak egy benzinkutat, és összetűzésbe kerültek az alkalmazottakkal. Az úszót tíz, a másik három sportolót egyformán négy hónapra tiltották el. Emellett Lochte elveszítette azt a 100 ezer dolláros jutalmat, amelyet a 4x200 méteres gyorsváltó tagjaként szerzett riói aranyéremért kapott volna, s nem mellesleg 20 óra közhasznú munkára is kötelezték.

Ezek érdekelhetnek még

2020. November 30. 15:08, hétfő | Bulvár

Kiderült, hogy mi okozta Sean Connery halálát

A Bahama-szigeteken kiadott halottkémi jelentés szerint az október végén, 90 évesen elhunyt Sean Connery halálát tüdőgyulladás, szívproblémák és idős kora okozta.

2020. November 26. 08:00, csütörtök | Bulvár

Diéta Percek, Hamburger - VIDEÓ

A diétába néha egy kis bűnözés is belefér! Feri egy hamburger elkészítésébe avatja be nézőit!

2020. November 25. 13:05, szerda | Bulvár

Megjelent az Omega új lemeze, a Testamentum

Tizennyolc dal került az Omega Testamentum című új lemezére, amelynek életútösszegző mondanivalójának szomorú aktualitást ad Benkő László és Mihály Tamás múlt heti halála.

2020. November 25. 08:00, szerda | Bulvár

Andonik 4s vendége: Szulák Andrea - VIDEÓ

Szulák Andreával a főzésről beszélgettünk, aki a konyhaművészetébe is bevont minket. Ti milyen gyakran szoktatok főzni?