Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2010. Október 02. 10:20, szombat | Helyi

Orbán Dunaújvárosban

Orbán Dunaújvárosban

Orbán Viktort van, aki nem kedveli, van, aki rajong érte, az azonban vitathatatlan, hogy nem mindennapi teherbírással rendelkezik. Nem előre meghirdetett, de azért tudott kampányrendezvényre érkezett városunkba. Elég szépszámú érdeklődő f

Ez élc volt, de tény, hogy volt, aki már órákkal az érkezése előtt hivatalból álldogált ott, meg új cipő - még a talpán az ára – meg új frizura is járt a rendezvényhez.

Mindenestre nem irigylem Orbán Viktor őrizőit. Magyarország első embere az egybegyűltek nagy részével kezet fogott, volt, akivel pár mondatot is beszélt, így adott munkát a testőröknek. De hát finisben van a kampány, így mindenki tette a dolgát.

Még Pintér Attilával, az MSZP- polgármester-jelöltjével- aki részt vett a rendezvényen - is beszélgetett. A hírek szerint felajánlotta, hogy a város érdekében működjenek együtt, ha ő nyeri meg a választást , nem Cserna Gábor, de azt már én is hallottam, hogy a végén Pintér sok sikert kívánt.

A személyes találkozás végén jött a beszéd. Semmi hangosítás, amolyan „spontán” vitathatatlanul hatásos, lelkesítő. Volt, akit persze zavart, mármint a hangosítás, hiánya de szerintem marketing-koncepció része, azaz direkt történt így a dolog. Logikája az, hogy egy "élő" beszédre figyelni kell és személyesebb, egyébként így is hallani lehetett, bár a végére, azért érezhető volt, hogy a szónok reked egy kissé. Jó az ötlet a mikrofon nélküliség, de vitathatlanul strapás. Ki tudja, hogy hányadik város, hányadik beszéde…. Az vesse rá az első követ, akinek nem csuklana el a hangja.

Orbán Viktor természetesen azt hangsúlyozta, hogy városunk, igazi sportváros, s ne felejtsék el, hogy a mérkőzésnek s közvélemény-kutatások eredménye ellenére sincs vége, mert a „ mérkőzést még nem fújták le”. Mindenki dolgozzon még szombaton is a siker érdekében – lett légyen nem lesz kampánycsend.

Országos kérdéseket is érintett a miniszterelnök, hogy a ne várjanak egyik pillanatról a másikra javulást, mert még sok a tennivaló, de a munkát elkezdték. A kormányfő nemzetgazdaságilag fontos városnak nevezte Dunaújvárost, amely azonban az elmúlt években rendkívüli módon eladósodott, ezért különös jelentősége van annak, hogy jól tudjon együttműködni a kormánnyal és ne ellenzéki tűzfészek legyen.

Majd persze , Cserna Gáborra történő szavazásra buzdított, hiszen azért jött.

-fekete-

Itt lehet megnézni a képeket !

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.