Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2015. Május 22. 23:39, péntek | Helyi sport
Forrás: nb1.hu, fotó nso

Óriásit küzdött a DPASE, de a DVSC elleni iksz kevés lehet

Óriásit küzdött a DPASE, de a DVSC elleni iksz kevés lehet

A rontott ziccerek a DPASE NB I-es tagságába kerülhetnek.
Az Európa Liga indulást érő helyért küzdő Debrecent fogadta ma a kiesés ellen menekülő csapatunk.

A heves esőzések miatt mély talajon kezdték a mérkőzést a felek, amelyet a DPASE indított jobban, előbb Nikházi Márk lövését Verpecz István a kapufa segítségével védte, majd Eppel Márton a kapuba is betalált, de Szabó Zsolt játékvezető les címén érvénytelenítette azt. A folytatásban ébredezett a Loki az inkább küzdelmes, mintsem látványos összecsapáson, de csak távoli lövésekkel tudott operálni, ezek pedig komolyabb veszélyt nem jelentettek, így a kiegyenlített első játékrész után gólnélküli döntetlennel vonultak a csapatok az öltözőbe.

A második játékrész is nagy küzdelemmel, na és dunaújvárosi lehetőséggel kezdődött, de az eredmény továbbra sem változott, a nagy tét miatti feszéltség pedig egyre jobban érezhető volt a levegőben. Bő egy óra elteltével nagy bajba kerülhetett volna Artner Tamás csapata, Villám Balázs elkésett becsúszása után Balogh Norbert lábát találta el a tizenhatoson belül, de megúszta a DPASE…


A hazai csapat mindent megtett a hátralévő időben, több jó lehetőséget is kidolgozott, sőt Eppel Márton révén hihetetlen nagy ziccerben még a kapufát is eltalálta a DPASE, de hiába küzdött hatalmasat, ezzel a döntetlennel nagyon nehéz helyzetbe került a kiesés elkerülésért folytatott harcban, míg a Debrecen csak matematikailag bukhatja el a negyedik helyet.

Címkék: döntetlen, DPASE, DVSC, kiesés, nb1.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 11:47, szerda | Sport

Eszter & Csabi a Rally Hungary-n

2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben.

2024. Május 01. 09:19, szerda | Belföld

20 éve csatlakozott Magyarország az Európai Unióhoz

Hosszú évek után teljesült a magyarok vágya, most mégis sokan szkeptikusan a csatlakozás helyességét illetően.

2024. Április 30. 22:45, kedd | Sport

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa.

2024. Április 30. 22:40, kedd | Sport

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa. A Balaton Park Circuit magyar vonatkozású legnagyobb sikere, Bucsi Attila szereplése a versenyhétvégén a