Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2017. Február 21. 11:28, kedd | Belföld
Forrás: mti

Országszerte javult a levegő minősége

Országszerte javult a levegő minősége

Keddre országszerte csökkent a légszennyezettség, már csak néhány északkeleti településen kifogásolt a levegő minősége a szálló por miatt.

A múlt héten több helyen szmogriadót is elrendeltek az önkormányzatok a levegő magas szállópor-koncentrációja miatt. Vasárnap Miskolcon és Nyíregyházán még veszélyesnek, hat további településen egészségtelennek minősítette a levegőt az Országos Közegészségügyi Központ (OKK).

Kedden az OKK térképén már egy települést sem soroltak a veszélyes, sem az egészségtelen levegőminőségű települések közé. Vác, Salgótarján, Putnok, Sajószentpéter és Kazincbarcika levegője kifogásolt.

Címkék: levegő, szálló por

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.