Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2014. Július 24. 12:53, csütörtök | Helyi

Összefogás a tragédia enyhítésére

Összefogás a tragédia enyhítésére

Duna Túra Motoros Klub egy felhívást tett közzé, aki tud és szeretne, segítsen.

Sajnos ismét tragikus baleset történt, amelynek során Horvátországban egy fiatal dunaújvárosi motoros barátunk vesztette életét, miközben csapatban motoroztak hazafelé az egyhetes, élményekkel teli tengerparti nyaralásból. Nem, nem száguldozott, nem vállalta túl magát, és ezúttal senki más sem hibázott – vezetés közben elvesztette az eszméletét, s magatehetetlenül a szalagkorlátnak csapódott az autópályán. Az orvosi segítség szinte másodperceken belül megérkezhetett volna – az egyik mögöttük jövő autóban egy orvos utazott, aki az időközben kiérkező mentőkkel együtt összességében negyven percen át igyekezett újraéleszteni Tibit, sajnos mindhiába.


Tragikus halálával pótolhatatlan veszteség ért mindenkit – legelsősorban is természetesen a szüleit, akiknek a kimondhatatlan fájdalom mellett most a hazahozatallal kapcsolatos jelentős fizetnivalókkal is meg kell birkózniuk. Pontosabban szólva meg kellene – az összeg nagysága ugyanis sok százezer forintra rúg, s ez bőven meghaladja az ő korlátozott anyagi lehetőségeiket. Szeretnénk legalább e tekintetben segítségükre lenni ebben az elviselhetetlenül nehéz helyzetben, s kérjük, ha módotokban áll, ti is csatlakozzatok hozzánk. Kérünk benneteket, mutassuk meg sokadszor is, hogy a motorosok nagy családja minden nemes ügy mellé odaáll. Lehetőségeitekhez képest tehát segítsetek pénzadományaitokkal, hogy Tibi szülei legalább hazajuttathassák egyetlen fiukat…

A számlaszám, amelyre várják a segítő szándékú adományokat: NAGY TIBOR ERSTE BANK 11600006-00000000-67352414. A dunaújvárosi és környékbeli motorosok számára ezen túl készpénzes gyűjtést is szerveznek – adománygyűjtő ládába! Hozzájárulásotokat köszönjük – vigyázzatok magatokra és minden motoros társatokra.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.