Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2012. Június 13. 21:49, szerda | Helyi
Forrás: www.blikk.hu

Osztálykiránduláson végzett magával a tanárnő

Osztálykiránduláson végzett magával a tanárnő

Nem bírta tovább, hogy az élet szüntelenül próbatételek elé állítja, ezért inkább a halált választotta a dunaújvárosi tanárnő. L. Ildikó Dunaújváros második legmagasabb épületéről vetette a mélybe magát, és csaknem harminc mé

A toronyházban már rendőrök siettek fel a tizedik emeletre, hogy jobb belátásra bírják az elkeseredett nőt, azonban mire felértek, csak az emeleti lépcsőház nyitott ablakát látták.

A szemközti panel egyik erkélyéről az elsőtől az utolsó pillanatig végigkísérte a tragédiát egy lakó. Mint kiderült, ő értesítette az alig száz méterre lévő őrsön lévő rendőröket is.

– Nem akarta, hogy bárki lebeszélje, úgy tűnt, komolyan gondolja az elhatározását. Ahogy felért, kiült az ablakba.

Pár perc alatt kint voltak a rendőrök, de tehetetlenek voltak. Mire felértek volna, a nő már hátrabukott, és lezuhant – elevenítette fel a történteket egy másik szemtanú.

A dunaújvárosi tanárnő egy közeli településen, Kulcson dolgozott. Tornát oktatott és gyógypedagógusként is foglalkozott a gyerekekkel.

A tanteremben töltött csaknem harminc éve alatt életvidám embernek ismerték meg, a jól ismert mosolynak azonban az elmúlt hónapokban nyoma sem volt rajta. Bár nem helybéli volt, szinte mindenki ismerte, csakúgy mint a gyerekek, a szülők is kedvelték.

A tragédia napján egy gyerekcsoporttal járt a városházán. Senki nem sejtette, hogy az osztálykirándulást vezető tanárnak ez lesz az utolsó útja.

– Sajnos nem egy jele volt annak, hogy valami nincs rendben Ildikóval. Egyre-másra csalódások érték, az élet szinte minden területén csak szomorúságra talált. Megtört lett és keserű, amit egyre kevésbé tudott leplezni. Mégis azt mondom, a legvadabb álmunkban sem gondoltuk volna, hogy a problémáknak így fog véget vetni – mondta a kulcsi iskola egyik dolgozója.

Címkék: öngyilkosság, halál

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.