Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2010. Október 02. 08:41, szombat | Helyi
Forrás: Dab.Docler

Ötpercnyi jeges csoda!

Ötpercnyi jeges csoda!

Újabb rangadón győztek az Acélbikák a MOL jégkorong ligában, ezúttal a listavezető HSC Csíkszereda együttesét verték 3-1 arányban. A sikerhez elég volt az első harmadban öt perc kitűnő és gólerős játék, ahol három gólt ütött J.

Szép számú közönség, remek hangulat, és szenzációs kezdés jellemezte a Csíkszereda elleni mérkőzést. Ilyen első percekről álmodhat minden edző! Már a második percben a vendégek hálójában táncolt a korong, MacSweyn lövése talált utat a kapuba. (1-0). A gól alaposan megzavarhatta a vendégek kapusát, mert a középkezdés után, szinte a félpályáról megeresztett Virág bomba is a hálóban kötött ki. (2-0) A kapuscsere sem segített a vendégeken, az ötödik percben Galanisz remek cselek után is gólt ütött, ezzel gyakorlatilag a pokolba taszítva a Csíkszeredát. (3-0). Tombolt a lelátó, régen láthattak a szurkolók ilyen csodát, öt perc alatt mattolták az Acélbikák a Csíkszeredát.

A mérkőzés ezzellényegében el is dőlt. A hazai gárda a folytatásban magabiztosan őrizte az előnyét, a román együttes pedig képtelen volt felébredni a nagy pofon után. A hajrában ugyan még szépített a Csíkszereda, de ez jelentősen nem befolyásolta a végeredményt. Győztek tehát az első öt perc kitűnő játékának köszönhetően az Acélbikák 3-1 arányban, de a sikernek akkor lesz igazán értéke, ha vasárnap Miskolcról is sikerül elhozni a bajnoki pontokat.

Dab.Docler – HSC Csíkszereda 3-1 (3-0, 0-0, 0-1)

Dab.Docler: Sevela, Hegyi, Pozsgai (1), Magosi (1), MacSweyn 1, Metcalfe, Varga (1), Lencsés, Azari, Galanisz 1, Kiss Á., Kiss D., Martinka, Virág 1, Szilassy (1), Papp V. (1), Tőkési, Pavuk, Jonkl. Vezetőedző: J. P. MacCallum.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.