Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2010. November 03. 17:16, szerda | Helyi
Forrás: Németh-Kész Mónika r.szds-FM RFK szóvivő

Ott körözték, itt elkapták!

Ott körözték, itt elkapták!

Daruszentmiklóson egy 16 éves intézetből megszökött lányt találtak meg a dunaújvárosi rendőrök kedden délelőtt. Az Előszállási Nevelőotthon lakóját a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság körözte eltűnés miatt. A lányt az egyenruhá

Egy 27 éves férfi ellen az egyik budapesti rendőrkapitányság körözése volt érvényben, amikor tegnap délben elfogták a dunaújvárosi járőrök. Előállítását követően a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók az ellene folyamatban lévő bűnügyben.

Egy 15 éves budakeszi lányt a Budaörsi Rendőrkapitányság megkeresése alapján a járőrök a fiatalkorú egyik ercsi barátjánál találták meg. A lány november 01-jén ment el otthonról édesanyja engedélye nélkül. A Budaörsi Rendőrkapitányság adott ki ellene körözést. Miután az ercsi rendőrök megtalálták, előállították az Ercsi Rendőrőrsre, ahol elszámoltatták, majd átadták törvényes képviselőjének.

Egy körözött gépkocsi is rendőrkézre került kedden délután. Dunaújváros, Táncsics utcában vontak ellenőrzés alá a rendőrök egy Suzuki Swift gépkocsit, amiről az ellenőrzése során kiderült, hogy körözik. Az autóval kapcsolatban egy dunaújvárosi férfi tett feljelentést még október 31-én. Elmondta, hogy fia az engedélye nélkül és a tiltása ellenére vitte el gépkocsiját. Kiderült a 20 éves fiú a hétvégén megjárta vele Csongrádot. A rendőrök az autó leellenőrzése után értesítették az autó tulajdonosát arról, hogy a gépkocsija előkerült, majd azt átadták neki. A gépkocsival közlekedő fiatalembert pedig előállították a rendőrkapitányságra, ahol jármű önkényes elvétele miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Németh – Kész Mónika r. szds.

FM RFK szóvivő

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.