Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2018. Szeptember 06. 16:00, csütörtök | Belföld
Forrás: police.hu

Ovisok és bölcsisek ruháit lopkodták a tolvajok

Ovisok és bölcsisek ruháit lopkodták a tolvajok

Egy óvodából és egy bölcsődéből lopott értékeket augusztus végén és szeptember elején egy kecskeméti nő és két férfi.

Szerdán reggel lopásról érkezett bejelentés a Kecskeméti Rendőrkapitányságra. A rendelkezésre álló adatok szerint az egyik helyi óvodában 7 óra 45 perc körül valaki eltulajdonította az egyik fiú sportcipőjét és egy másik gyermek tornazsákját, amiben egy trikó, egy rövidnadrág és egy pár tornacipő volt. A helyszínre kiérkező járőrök 8 óra 45 perckor a közelben elfogták a feltételezett elkövetőket, O. Csaba 32 éves és M. Mónika 25 éves helyi lakosokat. Őket lopás vétség elkövetésnek megalapozott gyanúja miatt a nyomozók kihallgatták, őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

A 25 éves nő megalapozottan gyanúsítható azzal is, hogy augusztus 30-án egy kecskeméti bölcsödéből egy kislány cipőjét és nadrágját lopta el. Ugyanezen a napon, ugyanebből a bölcsödéből egy másik gyermek hátizsákját is eltulajdonították. Abban egy napszemüveg, egy kulcstartó, két pár tornacipő és ruhaneműk voltak. Ez utóbbi lopás elkövetésével egy 22 éves helyi férfi gyanúsítható. D. Csabát lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt szeptember 2-án gyanúsítottként kihallgatták. Ő jelenleg szabadlábon védekezik.

Az eltulajdonított értékek egy részét a nyomozók a gyanúsítottaktól lefoglalták és a tulajdonosoknak visszaadták.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 06:00, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a csok plusz segített beindítani az ingatlanpiacot az év elején

A 2024. január 1-jétől elérhető csok plusz segített abban, hogy az ingatlanpiac egy kicsit beinduljon az év elején - mondta a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) családokért felelős államtitkára szerdán Budapesten.

2024. Április 18. 06:00, csütörtök | Belföld

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon a szakértők szerint

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon, egyre többen érkeznek az országba azért, hogy megismerjék a magyar konyha remekeit - vélekedett a Pannon Gasztronómiai Akadémia és a Magyar Vendéglátók Ipartestületének elnöke az MTI-nek.

2024. Április 17. 13:38, szerda | Belföld

Sulyok Tamás: Karikó Katalin kiviteles büszkeséget szerzett nekünk, magyaroknak

Karikó Katalin kivételes büszkeséget szerzett nekünk, magyaroknak - jelentette ki az államfő kedden Szegeden.

2024. Április 17. 13:37, szerda | Belföld

Meteorológia: az ország egyes részein 24-25 Celsius-fokkal van hidegebb, mint hétfőn

Az ország egyes részen 24-25 Celsius-fokkal volt hidegebb kedd délután, mint hétfőn - derül ki a HungaroMet Zrt. kedd délutáni Facebook-bejegyzéséből.