Városlista
2020. október 22, csütörtök - Előd

Hírek

2011. Szeptember 15. 07:49, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Papdimitriu Athina elképesztő története

Papdimitriu Athina elképesztő története

Papdimitriu Athina találkozott már szellemekkel, még ha annak nem is a klasszikus formájában. Az RTL Klub kamerái előtt kijelentette, nem őrült meg, valóban furcsa dolgok történnek vele.

A színésznő elmesélte, neki vannak segítő szellemei, mint mondja, ártókkal még nem találkozott. Hozzátette, szereti a segítőit, és örül annak, hogy léteznek. Elmesélte, egyik alkalommal keresett valamit, és bár otthon mindent felforgatott, nem találta. Amikor már feladta, a szekrényben mögötte leesett egy kabát és az alatt végül ott volt a keresett tárgy. Athina szerint ez nem lehet véletlen.

Másik alkalommal éppen egy levelet fogalmazott a számítógépén, miközben kicsit elmerengett az előtte lévő fotón, amely elhunyt testvérét ábrázolta. Miután tovább írt, azt vette észre, hogy bár a klaviatúra normál betűket tartalmazott, a képernyőn a szöveg görög betűkkel jelent meg. A stúdióban lévő szakértő szerint az Athina által elmesélt esetek mindenképpen gyanakvásra adnak okot, hogy nincs egyedül.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Október 22. 13:04, csütörtök | Bulvár

Erősport: a nemzetközi porondon is bizonyítana az idehaza triplázó Juhász Péter

A mádi Juhász Péter az egyéni és a páros országos bajnoki cím után a hét állomásból álló HSMA Erős Emberek Prémium Liga döntőjét is megnyerte.

2020. Október 22. 08:00, csütörtök | Bulvár

Andonik Jako Sport vendége Csepregi Éva (Neoton) - VIDEÓ

Csepregi Éva a videóban megosztja velünk, hogy milyen kapcsolatban áll a sportokkal. Melyik áll a szívéhez a legközelebb és mi az amit még nem próbált ki. Tartsatok velünk!

2020. Október 21. 14:02, szerda | Bulvár

Verekedésbe keveredtek a Prémium Médiaválogatott tagjai - FOTÓK+VIDEÓ

Hazánk legkiválóbb K-1 és Muaythai versenyzői vívnak egymással mérkőzéseket november 7-én a Madárfészek Akadémia csarnokában.

2020. Október 21. 08:00, szerda | Bulvár

Diéta Percek, Gombapaprikás nokedlivel - VIDEÓ

Hogy lehet ez diétás??? Varga Feri elmondja nekünk! :)