Városlista
2021. október 18, hétfő - Lukács

Hírek

2020. Június 04. 19:44, csütörtök | Helyi
Forrás: police.hu

PÁR ÓRÁN BELÜL MEGKERÜLT A BRINGA

PÁR ÓRÁN BELÜL MEGKERÜLT A BRINGA

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság nyomozói a Balatonalmádi Rendőrkapitányág munkatársaival együttműködve fogták el azt a férfit, aki Székesfehérvárról, egy erkélyről lopott el egy több százezer forintot érő kerékpárt.

Székesfehérváron, a Deák Ferenc utca egyik erkélyéről lopott el ismeretlen elkövető egy nagy értékű kétkerekűt 2020. június elsején reggelre. A bejelentő elmondta, hogy előző este még a megszokott helyen volt a jármű, másnap korán reggel azonban a felesége amikor munkába indult, egy fa pallót észlelt a ház oldalának támasztva, a kerékpárt pedig nem látta az erkélyen. A nő azonnal felhívta a férjét, aki értesítette a rendőrséget. Ezzel egyidőben a sértett egy internetes közösségi oldalra is töltött fel képet a keresett tárgyról. A bejegyzést többen megosztották, így jutott el az információ egy jegyvizsgálóhoz, aki aznap a Tapolca – Székesfehérvár között közlekedő vasútvonalon teljesített szolgálatot. Az ellenőr Balatonalmádi vasútállomáson lett figyelmes egy férfira, aki olyan kerékpárral száll fel a szerelvényre, amelyet korábban a bejegyzésben látott. A gyanús személyről és a nála lévő bringáról képeket készített, amit elküldött a sértettnek, aki miután felismerte a tulajdonát, értesítette a nyomozókat a fejleményekről. A megyeszékhely rendőrei nyomban felvették a kapcsolatot a balatonalmádi kollégáikkal, akik ennek eredményeként néhány óra leforgása alatt, a balatonfűzfői állomás környékén megtalálták az ellopott kerékpárt, és elfogták a biciklitolvajt. A 36 éves szlovák férfit a nyomozók a rendőrségre előállították, és őrizetbe vétele mellett lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták.
A Székesfehérvári Rendőrkapitányság munkatársai előterjesztést tettek a bringatolvaj letartóztatásának indítványozására, a megkerült járművet pedig a tulajdonosának visszaadták.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 20. 06:59, hétfő | Helyi

HALÁLOS KÖZÚTI KÖZLEKEDÉSI BALESET TÖRTÉNT DUNAÚJVÁROSBAN

Egy személygépkocsi oszlopnak csapódott, majd kettészakadt.

2021. Augusztus 05. 09:10, csütörtök | Helyi

BÓDULT ÁLLAPOTBAN VEZETETT

A dunaújvárosi rendőrök befejezték a bódult állapotban elkövetett járművezetés vétség miatt egy 31 éves nővel szemben indult eljárás vizsgálatát.

2021. Augusztus 02. 15:18, hétfő | Helyi

OKF: folytatódik a szúnyoggyérítés a Duna mentén

Folytatódik a szúnyoggyérítés a Duna mentén - közölte a Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság hétfőn az MTI-vel.

2021. Október 17. 18:09, vasárnap | Belföld

Egy rakás csempészcigivel bukott le

Több mint 18 millió forint értékű csempészett cigarettát szállított, a szabolcsi rendőrök elfogták.