Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2016. Június 01. 08:26, szerda | Helyi

Parázsos eredmények

Parázsos eredmények

Tökös Lecsó csapata nyerte az idei Parázs Varázs Labdarúgó Kupát!

Délelőtt az "A" csoportot a Tökös Lecsó csapata nyerte meg 9 ponttal, míg a B csoportban 6 ponttal a fiatalokból álló Sült Kagyló.NMRD csapata lett a győztes.
Délután már a helyosztókért játszottak a csapatok. A 7. helyért a Mákos Dandaranda és a Majonézes Burgonya mérte össze a tudását, ahol a rutinos, vagy "Mákos" csapat győzedelmeskedett. Az 5. helyért folyó küzdelmet büntetőkkel a Diós Tészta csapata szerezte meg a Bundás Kenyér csapata ellen.A Bronzmérkőzést a Mákos Leves 3 - 1 arányban nyerte meg a Sült Kagyló.NMRD csapata ellen.
A döntőben a Tökös Lecsó csapata három góllal múlta felül a Roston Sült Guppit és lett idén a Parázs Kupa bajnoka. A döntő után az első három csapatot kupával, éremmel és labdával ajándékoztunk meg, valamint a legjobb kapust, játékost és gólkirályt különdíjjal is jutalmaztuk és ígéretet tettünk, hogy jövőre is tovább folytatjuk a Parázs kupa hagyományàt.

Petrás Gábor a Parázs kupa főszervezője: Jó hangulatban és verőfényes napsütésben tudtuk megrendezni a IV. Parázs Kupát az amatőr sportolók részére. A tornán 8 csapat közel 100 játékosa vett részt, hogy a családi rendezvényen sportolással töltsék szabadidejüket. Szövetségünk a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség az eredményhirdetésen kiemelte, hogy fontosnak tartja, hogy az amatőr kispályás labdarúgásnak minél nagyobb bázisa legyen Dunaújvárosban és, hogy minél többen válasszák a sportolást szabadidejükben.

Kalácska András a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség elnöke: Nagyon jó látni, hogy a fiatalok és idősebb korosztály is a sportolásra áldozza a szabadidejét és megméretteti magát egy ilyen kupán, mint a Parázs Kupa.

Kiss Norbert a kupa gólkirálya: Először is nagyon örülök neki, hogy Dunaújváros legnívósabb és legnagyobb rendezvényén, ahol minden korosztály megtalálja a neki való szórakozását a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség immár 4. éve a rendezvény mellé áll és megteremti a versenyszerű kikapcsolódás lehetőségét az amatőr sportolóknak!

IV. PARÁZS KUPA HELYEZÉSEK
1. HELY TÖKÖS LECSÓ
2. HELY ROSTON SÜLT GUPPI
3. HELY MÁKOS LEVES
4. HELY SÜLTKAGYLÓ.NMRD
IV. PARÁZS KUPA KÜLÖNDÍJASOK
JÁTÉKOS KUTI ANDRÁS (TÖKÖS LECSÓ)
KAPUS PAPP NORBERT (TÖKÖS LECSÓ)
GÓLKIRÁLY KISS NORBERT (MÁKOS LEVES)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.