Városlista
2020. július 15, szerda - Henrik

Hírek

2011. Augusztus 27. 14:25, szombat | Belföld
Forrás: HírTV

Pécs szerint nem érte kár a vállalkozókat

Pécs szerint nem érte kár a vállalkozókat

Nem fizet a pécsi önkormányzat kártérítést az Európa Kulturális Fővárosa program beruházásai miatt a vállalkozóknak.

Pedig a belvárosi üzletek, boltok tulajdonosai szerint a felújítások miatt jelentős bevételkiesést könyvelhettek el – írja a Magyar Nemzet.

A lap értesülései szerint a baranyai megyeszékhely önkormányzatához összesen 123 millió forint kártérítési igényt nyújtottak be, ebből a város a szakértői vizsgálatok elvégzése után 45 millió forint kifizetését találta elfogadhatónak. A döntést azonban egyelőre elnapolta a pénzügyi bizottság, arra hivatkozva, hogy a bevételkiesés nem az EKF-beruházással, hanem a gazdasági válsággal van összefüggésben. (lm)

hírTV

Címkék: beruházás

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 14. 17:05, kedd | Belföld

Felfüggesztett börtönt kapott a hatéves fiát vezetni engedő férfi

Egy év felfüggesztett börtönbüntetést szabott ki végzésben a Kiskőrösi Járási Bíróság a hatéves fiát autót vezetni engedő férfire - közölte a Kecskeméti Törvényszék kedden az MTI-vel.

2020. Július 14. 11:18, kedd | Belföld

A Bonduelle visszahívott egy konzervet

A Bonduelle visszahívta a Bon Menu Curry 425 grammos fehérbab konzervét, az intézkedés kizárólag két időpont közötti gyártott tételeket érinti - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) honlapján.

2020. Július 14. 11:00, kedd | Belföld

Szexuálisan bántalmazta négy kisgyerekét egy nő és egy férfi

Őrizetbe vett a rendőrség egy nőt és egy férfit, akik négy kiskorú - a bűncselekmény idején 6, 4, 3 és 2 éves - gyermeküket szexuálisan bántalmazták Kerepesen

2020. Július 14. 10:17, kedd | Belföld

Tizeneggyel emelkedett a koronavírus-fertőzöttek száma Magyarországon

Tizeneggyel, 4258-ra emelkedett az azonosított koronavírus-fertőzöttek száma Magyarországon, újabb elhunyt nincs - közölte a koronavirus.gov.hu kedden.