Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2016. Július 18. 21:06, hétfő | Helyi

Pecsét István - Folytatnunk kell

Pecsét István - Folytatnunk kell

Pecsét István gyógykezelésével kapcsolatban új hírek láttak napvilágot, ezzel kapcsolatosan Cserna Gábor polgármester a következő közleményt adta ki.

Kedves Segítők, és Adományozók! Most ismét Önökhöz fordulok!

Pecsét István gyógyulásáért újra össze kell fognunk!

A legfrissebb információk alapján István még további hónapokat tölt Kínában, és folytatják a megkezdett kezelését. Olyan újabb kezeléseket ajánlottak a számára, ami meghosszabbítja a kórházi tartózkodását, ugyanakkor végleges eredményekkel kecsegtet. A kínált kezelések egyikét ugyan ingyen kapja meg, de az azt követően még szükségesnek ítélt célzott kemoterápia és a hosszabb kórházi tartózkodás költségeinek előteremtésében segítünk kell Őt!

A Dunaújvárosiak Életéért Közalapítvány számlájára a gyűjtésből befolyt közel 10 millió forintból eddig közel 6 millió forintot használtunk fel, tehát még rendelkezésünkre áll megközelítően 4 millió forint és az alapítvány tartalékából felajánlott további kettő millió forint. Még nem ismerjük a várható költségek pontos összegét, de vélhetően további, legalább kétmillió forintra lesz Istvánnak szüksége.

Marshall Rosenberg úgy vélte: Amikor a szavak szívből szólnak, minden akadályon áttörnek, és együttérzést teremtenek. Bízom abban, hogy ismét meg tudjuk mutatni, mire vagyunk képesek! Adománnyal, segítő programokkal és további gyűjtéssel kell erősítenünk az összefogást! Együtt létrehozhatjuk azt a csodát, amit fél évvel ezelőtt még senki nem látott megvalósíthatónak, de most már lehetségesnek látszik!

Ne feledjék, minden perc, és minden forint számít!

Kérem, adományukat küldjék el a Közalapítvány számlaszámára (OTP 11736037-20550332-00000000 - "Pecsét István javára") vagy keressék fel a gyűjtőpontokat!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.