Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2016. Február 06. 09:33, szombat | Helyi

Pecsét István mi vagyunk...

Pecsét István mi vagyunk...

Pecsét István egy közülünk. Mi vagy szeretteink is - sajnos- bármikor lehetünk Pecsét Istvánná. Amikor az idővel múlik az életünk, s jó szándékú emberek száz forintjain múlik, hogy ez megállítható-e.

Amikor elmegyünk egy adománygyűjtő láda előtt, s látjuk, hogy Pecsét István javára, ne rá, hanem magunkra, gyermekünkre, anyánkra, párunkra gondoljunk. Hogy mi lenne, ha a mi nevünk állna a dobozon. Cserna Gábor, polgármester tájékoztat az alábbiakban az adománygyűjtés állásáról:

Az út felénél…

Hétről-hétre közeledik az idő, amikor (reményeink szerint) márciusban átnyújthatjuk Pecsét István számára a gyógyulását segítő 10 és fél millió forintot. Köszönettel tartozom az eddigiekben nyújtott segítségért, minden forintért, minden jó szóért. Külön köszönöm a Dunaújvárosiak Életéért Közalapítvány koordináló tevékenységét, és köszönöm valamennyi sajtóorgánum közérdekű munkáját. Óriási összefogás, jótékony rendezvények és megannyi segítség tapasztalható határainkon innen és túl, azonban még csak a cél felénél tartunk!

Minden küzdelemben eljön a pont, amikor elfáradunk, és talán egy kicsit elhisszük, nem tudunk többet tenni. Arra biztatok mindenkit, hogy higgyen magában, a jó célban, és lendítsük át ezt a küzdelmet a holtponton! Találjunk új helyszíneket, találjunk új fórumokat, találjunk hitet a folytatáshoz! Vállalkozóink, és nagy vállalataink segítő szándékán is múlik, hogy sikerre vigyük kezdeményezésünket, ezért az előttünk álló hetekben jómagam, személyesen is felkeresem őket.

A tét óriási! Hiszem, hogy sikerülni fog!

Minden perc és minden forint számít!
Kérem, adományukat küldjék el a Közalapítvány számlaszámára (OTP 11736037-20550 332 – „Pecsét István javára”), vagy keressék fel a gyűjtőpontokat!


Cserna Gábor
Dunaújváros Megyei Jogú Város polgármestere

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.