Városlista
2019. december 9, hétfő - Natália

Hírek

2018. November 22. 11:44, csütörtök | Helyi sport
Forrás: dfve.eu

A címvédő ellen utaznak a pólós hölgyek Budapestre

A címvédő ellen utaznak a pólós hölgyek Budapestre

November 22-én csütörtökön, 18.45 órakor kezdődik a női vízilabdázók OB I-es bajnokságának 6. fordulójában az UVSE – Dunaújvárosi Egyetem-MAARSK Graphics mérkőzés Budapesten a Hajós Alfréd uszodában.

A rangadót megelőzően a DUE-MAARSK csapatkapitánya, Garda Krisztina nyilatkozott a DUE honlapján.

- Amikor hazaérkeztünk Oroszországból, a Szuperkupa döntőjéről, még nagyon friss volt a kupagyőzelem, mindenki minket ünnepelt, és még most is kapunk elismerő szavakat, gesztusokat, mint például a Dunaújvárosi Acélbikák köszöntését a hazai mérkőzésüket megelőzően, vagy a Magyar Vízilabda Szövetség által megrendezendő köszöntő vacsorát. Ezek mind pozitívan hatnak ránk és nagy öröm, hogy elismerik a munkánkat, azonban már bő egy hete edzünk újra, amit nem volt könnyű elkezdeni. Ez a nehézség a felfokozott állapotnak volt köszönhető és adrenalin löketnek, amin átestünk. Úgy gondolom, sikerült lezárnunk magunkban ezt az eseményt, de sokat kivett belőlünk. Az újrakezdésben természetesen visszatértek az eddigi edzéselemek: biciklizés, kondizás, úszás, közben ugyebár utazunk az edzéshelyszínekre. Beszélgettünk már erről a jelenségről a csapattal, mert persze előfordul, hogy valaki LEN Kupát nyer, azonban Szuperkupát kevesebb csapatnak van esélye, de nem szeretnénk úgy járni, hogy az ezt követő hatalmas siker után szembekerülve egy nehéz ellenféllel rossz szájízzel másszunk ki a medencéből. Az UVSE nagyon jó csapat, nem szabad őket félvállról venni annak ellenére, hogy több meghatározó játékosuk is eligazolt, ami miatt fiatalanítaniuk kellett. Bár a külföldi játékosaik még nem érkeztek meg, nem lesz könnyű dolgunk, mert a fiatalok náluk is bizonyítani akarnak. Edzenünk kell a kitűzött céljainkért és azt nem szabad feladnunk az utolsó pillanatig sem, talán ez az, amire igazán megtanított minket a kupagyőzelem.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Szeptember 28. 08:44, szombat | Helyi sport

Újabb győzelem az Erste Ligában

A Vasas elleni 6-4-es hazai sikerrel őrizte meg hibátlan mérlegét a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongcsapata az Erste Ligában.

2019. Szeptember 21. 09:16, szombat | Helyi sport

Továbbra is veretlenek a dunaújvárosi hokisok

Idei harmadik mérkőzését is megnyerte az Erste ligában a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata, mely egy nagyon veszélyes Debrecent győzött le 4-1-re a Dunaújvárosi Jégcsarnokban.

2019. December 09. 16:06, hétfő | Külföld

Hatástalanítás közben felrobbant egy földbe rejtett pokolgép Törökországban, áldozatok

Hatástalanítás közben felrobbant hétfőn egy házilag készített, földbe rejtett pokolgép a főként kurdok lakta, délkelet-törökországi Sirnak tartomány Idil körzetében, Sariköy falu külterületén,

2019. December 09. 15:09, hétfő | Belföld

Fogyatékossággal élők által készített terméket árusító karácsonyi vásár nyílt Budapesten

A Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság által működtetett fejlesztő foglalkoztató intézmények termékeit, vagyis fogyatékossággal élő emberek által készített tárgyakat árusító karácsonyi vásár nyílt hétfőn Budapesten.