Városlista
2019. november 22, péntek - Cecília

Hírek

2014. Március 20. 23:06, csütörtök | Helyi

A hónap diákja verseny győztese: Endrész Klaudia

A hónap diákja verseny győztese: Endrész Klaudia

Endrész Klaudia, a Vasvári iskola diákja lett ennek a hónapnak a diákja, de nagyon sok szavazatot kapott a többi sikeres, eredményes diák is, akiket március 25-re meghívott magához Cserna Gábor, városunk polgármestere.

ÉLes Melinda ( Arany iskola), Rajcsányi Máté és Kállai Som ( Dózsa iskola) Horáth Nikoletta, Szilágyi tagiskola, Dobos Áron ( Petőfi iskola, Írisz népdal-énekesek és Huszár Liliána és Kis Alex a Gárdonyi tagiskolából ás Turcsán Fruzsina a Rudasból szállt ringbe a márciusi hónap diákja címért, mindannyian tiszteletre méltó eredményeket értek el.

Endrész Klaudia (atléta) a Vasvári Pál Általános Iskola tanulója az idei évben is kiemelkedő sport teljesítményeket ért el. Klaudia 5 évvel ezelőtt kezdett ismerkedni a sportok királynőjével, az atlétikával. Most 6. osztályos tanulónk kétszeres korosztályos válogatott atléta, távolugró. Az idei tanévben (szeptember hónapban) Varsóban megrendezett válogatott viadalon első helyezést ért el távolugrásban. December hónapban vehette át a megyei Jó tanuló jó sportolói díjat. Február 8-9-én Budapesten a Syma Csarnokban megrendezésre került Országos Fedett pályás Atlétikai versenyen távolugrásban elnyerte a bajnoki címet egyéni csúccsal 523 cm-rel, ezen kívül 60 m-en is helytállt bronzérmet sikerült szereznie.

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 22. 15:06, péntek | Helyi

Hová tűnt Damon Hill azaz az MSZP?

Hová tűnt Damon Hill?" – röppent a magyar légtérbe 1997-ben egy mára szólássá vált kétségbeesés, amely megihletett bennünket is, ahogy a pesti srác,mint jobbikos országgyűlési képviselő-jelölt bemutatkozását láttuk.

2019. November 22. 03:03, péntek | Helyi

Cserna: Mire kell két milliárd forint?

A november 21-i közgyűlésről Cserna Gábor a Fidesz helyi elnöke tett fel kérdéseket közösségi oldalán Kétmilliárdos kérdések címmel:

2019. November 22. 02:42, péntek | Helyi

A közgyűlésen történt...

A képviselők módosították a Szervezeti és Működési Szabályzatot a bizottsági ülések és közgyűlések tekintetében többek között oly módon, hogy adott igazolatlan távollétek után mennyivel csökken a tiszteletdíj.

2019. November 20. 14:48, szerda | Helyi

Miserend változás Krisztus király főünnepén

November 24-én (vasárnap) „Krisztus, a mindenség királya” főünnepén a Mária rádió a dunaújvárosi főtemplomból közvetíti az aznapi ünnepi szentmisét, amely így kivételesen nem ½ 9-kor, hanem 9 órakor kezdődik.