Városlista
2019. november 22, péntek - Cecília

Hírek

2013. Október 29. 11:28, kedd | Helyi

A túszdráma véget ért! Fotókkal!

A túszdráma véget ért!  Fotókkal!

Több száz rendőr, a TEK emberei, mesterlövészek, rendőrkutyák, hatalmas bámészkodó tömeg kísérte a dunaújvárosi túszdrámát.

Hivatalos közleményt még nem kaptunk, de információink szerint a Szórád Márton út 42. számnál, a harmadik emeleten lakó férfi reggel brutálisan megverte gyermekének anyját, akit aztán kórházba kellett szállítani. Majd 10 hónapos gyermekével felmenekült a 7. emeleti szomszéd idős nénihez, aki gyanutlanul beengedte a már büntetett előéletű férfit a kisgyermekkel.

A szomszédok elmesélték, hogy már korábban is többször volt baj a fiatalemberrel, feltételezik azt is, hogy rendszeres drogfogyasztó.

A rendőrség nagy erőkkel vonult a helyszínre, hiszen feltételezhető volt, hogy kárt tesz a kisgyermekben vagy az idős hölgyben.

A rendőrök elzárták a területet, a lakók nem mehettek be a lakásukba. Egy idő múlva azt az információt kaptuk, hogy a kisgyermeket sikerült épségben kimenekíteni. Láttuk, hogy a mesterlövészek már levonltak, a kutyákat az autóba tették, és a golyóálló mellényeket levették.

Ekkor a rendőrök a bámészkodókat távolabb terelték, vélhetően akkor hozták ki a fiatalembert.

A bámészkodók között voltak katasztrófa-turisták, akik heves fényképezéssel próbálták megörökíteni a számukra izgalmasnak tűnő eseményt.

FRISS INFORMÁCIÓ 12:01-kor- Telefonon kérdeztük a dunaújvárosi Szent Pantaleon kórház szóvivőjét a megvert asszony állapotáról. A kórház közlése szerint, náluk egyik sértettet sem ápolják, kezelik.

A rendőrség közleménye 13:04-kor

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 22. 15:06, péntek | Helyi

Hová tűnt Damon Hill azaz az MSZP?

Hová tűnt Damon Hill?" – röppent a magyar légtérbe 1997-ben egy mára szólássá vált kétségbeesés, amely megihletett bennünket is, ahogy a pesti srác,mint jobbikos országgyűlési képviselő-jelölt bemutatkozását láttuk.

2019. November 22. 03:03, péntek | Helyi

Cserna: Mire kell két milliárd forint?

A november 21-i közgyűlésről Cserna Gábor a Fidesz helyi elnöke tett fel kérdéseket közösségi oldalán Kétmilliárdos kérdések címmel:

2019. November 22. 02:42, péntek | Helyi

A közgyűlésen történt...

A képviselők módosították a Szervezeti és Működési Szabályzatot a bizottsági ülések és közgyűlések tekintetében többek között oly módon, hogy adott igazolatlan távollétek után mennyivel csökken a tiszteletdíj.

2019. November 20. 14:48, szerda | Helyi

Miserend változás Krisztus király főünnepén

November 24-én (vasárnap) „Krisztus, a mindenség királya” főünnepén a Mária rádió a dunaújvárosi főtemplomból közvetíti az aznapi ünnepi szentmisét, amely így kivételesen nem ½ 9-kor, hanem 9 órakor kezdődik.