Városlista
2021. október 17, vasárnap - Hedvig

Hírek

2013. Október 29. 11:28, kedd | Helyi

A túszdráma véget ért! Fotókkal!

A túszdráma véget ért!  Fotókkal!

Több száz rendőr, a TEK emberei, mesterlövészek, rendőrkutyák, hatalmas bámészkodó tömeg kísérte a dunaújvárosi túszdrámát.

Hivatalos közleményt még nem kaptunk, de információink szerint a Szórád Márton út 42. számnál, a harmadik emeleten lakó férfi reggel brutálisan megverte gyermekének anyját, akit aztán kórházba kellett szállítani. Majd 10 hónapos gyermekével felmenekült a 7. emeleti szomszéd idős nénihez, aki gyanutlanul beengedte a már büntetett előéletű férfit a kisgyermekkel.

A szomszédok elmesélték, hogy már korábban is többször volt baj a fiatalemberrel, feltételezik azt is, hogy rendszeres drogfogyasztó.

A rendőrség nagy erőkkel vonult a helyszínre, hiszen feltételezhető volt, hogy kárt tesz a kisgyermekben vagy az idős hölgyben.

A rendőrök elzárták a területet, a lakók nem mehettek be a lakásukba. Egy idő múlva azt az információt kaptuk, hogy a kisgyermeket sikerült épségben kimenekíteni. Láttuk, hogy a mesterlövészek már levonltak, a kutyákat az autóba tették, és a golyóálló mellényeket levették.

Ekkor a rendőrök a bámészkodókat távolabb terelték, vélhetően akkor hozták ki a fiatalembert.

A bámészkodók között voltak katasztrófa-turisták, akik heves fényképezéssel próbálták megörökíteni a számukra izgalmasnak tűnő eseményt.

FRISS INFORMÁCIÓ 12:01-kor- Telefonon kérdeztük a dunaújvárosi Szent Pantaleon kórház szóvivőjét a megvert asszony állapotáról. A kórház közlése szerint, náluk egyik sértettet sem ápolják, kezelik.

A rendőrség közleménye 13:04-kor

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 20. 06:59, hétfő | Helyi

HALÁLOS KÖZÚTI KÖZLEKEDÉSI BALESET TÖRTÉNT DUNAÚJVÁROSBAN

Egy személygépkocsi oszlopnak csapódott, majd kettészakadt.

2021. Augusztus 05. 09:10, csütörtök | Helyi

BÓDULT ÁLLAPOTBAN VEZETETT

A dunaújvárosi rendőrök befejezték a bódult állapotban elkövetett járművezetés vétség miatt egy 31 éves nővel szemben indult eljárás vizsgálatát.

2021. Augusztus 02. 15:18, hétfő | Helyi

OKF: folytatódik a szúnyoggyérítés a Duna mentén

Folytatódik a szúnyoggyérítés a Duna mentén - közölte a Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság hétfőn az MTI-vel.

2021. Október 17. 18:09, vasárnap | Belföld

Egy rakás csempészcigivel bukott le

Több mint 18 millió forint értékű csempészett cigarettát szállított, a szabolcsi rendőrök elfogták.