Városlista
2019. november 15, péntek - Albert, Lipót

Hírek

2013. December 01. 18:34, vasárnap | Helyi

Andresz Kati nyitotta meg a Skicc tárlatot

Andresz Kati nyitotta meg a Skicc tárlatot

Határ-talan címmel rendezett tárlatot a Skicc Művészeti Egyesület. A 20 alkotó műveit a Dunaújvárosi Főiskola főépületének 2. emeletén tekinthetik meg az érdeklődők.

A Skicc Művészeti Egyesület 3 éve bejegyzett tagja a dunaújvárosi kulturális életnek. Az augusztusi művészeti táborukban készített alkotásokat péntek délelőtt tárták a közönség elé. A tárlat a Határ-talan címet viseli.

A tárlat megnyitóján a képzőművészet mellett a színművészet is képviseltette magát. A megnyitóbeszédek után ugyanis Andresz Kati monodrámáját tekinthette meg a közönség.

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 14. 23:52, csütörtök | Helyi

Ismét kolbászfesztivál

November 30-án (szombaton) immár TIZEDIK alkalommal rendezik meg a Pentelei Kolbászfesztivált és Disznótoros kóstolót. A rendezvényre a szervezők szeretettel meghívják Dunaújváros és városkörnyékének összes lakóját.

2019. November 14. 18:17, csütörtök | Helyi

Átadták a Szociális Munka Napja Díjakat

Városunkban is ünnepséget rendeztek a Szociális munka napjának alkalmából. Szerdán öt helyi intézmény dolgozói ünnepeltek a Bartók színházban, hogy közösen ismerjék el az ágazatban dolgozó kollégáik munkáját.

2019. November 14. 17:30, csütörtök | Helyi

Itt a plakát, hol a plakát?

Íme a bizonyíték arra, hogy pártállástól függetlenül számos helyen kint vannak még a választási plakátok.

2019. November 14. 17:11, csütörtök | Helyi

Pintér új városáról beszélt Cserna

Többen várták már, hogy a Fidesz választási vereségét követően, mikor szólal meg személyesen Cserna Gábor, a Fidesz helyi szervezetének elnöke a párt irodájában.