Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2013. Október 03. 07:31, csütörtök | Helyi

Bemutatkozó, még titkos jelölttel

Bemutatkozó, még titkos jelölttel

Sokáig úgy tűnt, hogy az Együtt 2014-PM Választási Szövetség Dunaújváros és környékének országgyűlési képviselőjelöltje Szabó Zsolt lesz ( maga Szabó Zsolt egy közgyűlésen ezt ki is jelentette).

Azonban ez az elképzelés a pártegyeztetés során elbukott: a 4-es számú választókerület indítási jogát az MSZP kapta meg.
Sajtótájékoztatóra várta a média képviselőit az Együtt 2014- Párbeszéd Magyarországért Választási Szövetség október 2-án. Egy belvárosi kávézó különtermében kapott helyet a sajtótájékoztató, amelynek apropója a bemutatkozás volt. Ismerős és új arcokkal is találkozhattunk. A képen balról jobbra haladva: Székely Sándor, az Együtt- PM kelet-magyarországi hálózatigazgatója, Szabó Zsolt, jelenleg független önkormányzati képviselő, a PM helyi vezetője, Gere János, az Együtt 2014 4-es számú választókerületi elnöke ( aki korábban több színben is szereplője volt a helyi politikának), végül, de nem utolsó sorban Csősz Annamária, az Együtt 2014 választókerületi elnök-helyettese, kampányfőnök. A sajtótájékoztatón arról beszéltek, már tárgyaltak az MSZP helyi szervezetével, hogy egy szoros együttműködést építsenek ki. Továbbá, hogy elkezdték a 2014-es választásokra való felkészülést. Gere János elmondta, körülbelül 1500 szimpatizánsuk, és 150 aktivistájuk van a választókerületben. Szabó Zsolttól megtudtuk, hogy MSZP-s jelöltet indítanak majd a kerületben. A jelölt személyéről már döntöttek, de nevét még nem közölték a sajtótájékoztatón. Természetesen ettől függetlenül nem lenne meglepetés, ha ő Magyar András lenne. A végleges határozatot az MSZP október 19-i kongresszusán hozzák meg.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.