Városlista
2019. november 15, péntek - Albert, Lipót

Hírek

2013. Október 03. 07:31, csütörtök | Helyi

Bemutatkozó, még titkos jelölttel

Bemutatkozó, még titkos jelölttel

Sokáig úgy tűnt, hogy az Együtt 2014-PM Választási Szövetség Dunaújváros és környékének országgyűlési képviselőjelöltje Szabó Zsolt lesz ( maga Szabó Zsolt egy közgyűlésen ezt ki is jelentette).

Azonban ez az elképzelés a pártegyeztetés során elbukott: a 4-es számú választókerület indítási jogát az MSZP kapta meg.
Sajtótájékoztatóra várta a média képviselőit az Együtt 2014- Párbeszéd Magyarországért Választási Szövetség október 2-án. Egy belvárosi kávézó különtermében kapott helyet a sajtótájékoztató, amelynek apropója a bemutatkozás volt. Ismerős és új arcokkal is találkozhattunk. A képen balról jobbra haladva: Székely Sándor, az Együtt- PM kelet-magyarországi hálózatigazgatója, Szabó Zsolt, jelenleg független önkormányzati képviselő, a PM helyi vezetője, Gere János, az Együtt 2014 4-es számú választókerületi elnöke ( aki korábban több színben is szereplője volt a helyi politikának), végül, de nem utolsó sorban Csősz Annamária, az Együtt 2014 választókerületi elnök-helyettese, kampányfőnök. A sajtótájékoztatón arról beszéltek, már tárgyaltak az MSZP helyi szervezetével, hogy egy szoros együttműködést építsenek ki. Továbbá, hogy elkezdték a 2014-es választásokra való felkészülést. Gere János elmondta, körülbelül 1500 szimpatizánsuk, és 150 aktivistájuk van a választókerületben. Szabó Zsolttól megtudtuk, hogy MSZP-s jelöltet indítanak majd a kerületben. A jelölt személyéről már döntöttek, de nevét még nem közölték a sajtótájékoztatón. Természetesen ettől függetlenül nem lenne meglepetés, ha ő Magyar András lenne. A végleges határozatot az MSZP október 19-i kongresszusán hozzák meg.

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 14. 23:52, csütörtök | Helyi

Ismét kolbászfesztivál

November 30-án (szombaton) immár TIZEDIK alkalommal rendezik meg a Pentelei Kolbászfesztivált és Disznótoros kóstolót. A rendezvényre a szervezők szeretettel meghívják Dunaújváros és városkörnyékének összes lakóját.

2019. November 14. 18:17, csütörtök | Helyi

Átadták a Szociális Munka Napja Díjakat

Városunkban is ünnepséget rendeztek a Szociális munka napjának alkalmából. Szerdán öt helyi intézmény dolgozói ünnepeltek a Bartók színházban, hogy közösen ismerjék el az ágazatban dolgozó kollégáik munkáját.

2019. November 14. 17:30, csütörtök | Helyi

Itt a plakát, hol a plakát?

Íme a bizonyíték arra, hogy pártállástól függetlenül számos helyen kint vannak még a választási plakátok.

2019. November 14. 17:11, csütörtök | Helyi

Pintér új városáról beszélt Cserna

Többen várták már, hogy a Fidesz választási vereségét követően, mikor szólal meg személyesen Cserna Gábor, a Fidesz helyi szervezetének elnöke a párt irodájában.