Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2014. Január 20. 16:41, hétfő | Helyi sport
Forrás: DLSZ

Carissa Kupa egy milliót hozott - képekkel

Carissa Kupa  egy milliót hozott - képekkel

Január 17-19. között rendezték a XII. Carissa Kupát amelyre korlátozás nélkül lehetett jelentkezni, a nevezési díjakból egy részt a kórház javára ajánlották fel a szervezők. A torna fővédnöke Dr. Galambos Dénes Kormánymegbízott.

A csoportmérkőzéseket tekinthették meg a városi sportcsarnokba látogatók pénteki és a szombati nap folyamán. A 32 csapat 8 csoportban mutathatta meg küzdeni tudását, technikáját, taktikáját. A legjobb 16 közé az alábbi csapatok kerültek:
Miller Pub, Döcös, Karmacsi Autó, Vadkakasok, Fejó Therm, Gal Bau, Füredi Panzió' 09, Sárszentmiklós, Káta Gsm, Karmacsi Autó B, Háromkirályok Fc, Team Sport, Csövesek, Gari Trans, Fc Persotool, Hild Kollégium.


Vasárnap már egyenes kieséses rendszerben folytatódott az összecsapás. Közel a végjátékhoz a Csövesek két góllal verték a Miller Pub-ot (2:0), illetve a Karmacsi Autó B egy góllal lépett túl a tavalyi győztesen, a Döcösökön (1:0). A harmadik helyet végül a Miller Pub csapata szerezte meg nagy küzdelem árán a Döcösökkel szemben (1:0). A bronzmérkőzés előtt a Dunaújvárosi PASE 09 Holler UFC 09 gálamérkőzése volt látható (3:3). A jótékonysági gálamérkőzésre pedig közvetlenül az arany meccs előtt zajlott le. DF Green PET FC Dunakeszi Kinizsi Futsal 1:2. A végső győzelmet idén a Csövesek csapata szerezte meg, hatalmas csatában 3:1-es végeredménnyel a Karmacsi Autó B ellenben.


„Úgy érzem, hogy megérdemeltük ezt a győzelmet. Az elmúlt tornákon két döntőt elbuktunk, meg egy harmadik helyezésünk volt, ez volt az utolsó torna a téli felkészülési ideje alatt – s nagyon örülök, hogy sikerült ezt megnyernünk.” Árulta el Salamon Miklós a Csövesek játékosa.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 07:54, szerda | Kék hírek

Elfogtak egy öt éve körözött férfit Budapesten

Öt évig bujkált a hatóságok elől az a férfi, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) közreműködésével a XI. kerület egyik erdős részén fogtak el a múlt szerdán.

2024. Április 24. 07:52, szerda | Belföld

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot - jelentette be a Fidesz frakcióvezetője kedden a Facebook-oldalán.

2024. Április 24. 07:51, szerda | Sport

MOL Magyar Kupa - A Paks jutott elsőként a döntőbe

A bajnokságban harmadik helyezett Paksi FC jutott elsőként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, miután kedden hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a vendég Kisvárdát.