Városlista
2019. november 22, péntek - Cecília

Hírek

2014. Március 11. 06:49, kedd | Helyi

Cserna: Mesterházy sem elfutni, sem elmenekülni nem tud

Cserna: Mesterházy sem elfutni, sem elmenekülni nem tud

Mesterházy Attilát nem csupán szimpatizánsai várták a Dózsa téren, hanem Cserna Gábor, a Fidesz helyi szervezetének elnöke és fideszes aktivisták is.

A szimaptizánsok által felmutatott plakátok többi között Simon Gábor 240. millióját firtatták.

Cserna Gábor azt mondta, hogy azért várják Mesterházyt, hogy megkérdezzék tőle, hogy mi a helyzet Simon- üggyel, hiszen nem ment el az MSZP pártelnöke a parlamenti meghallgatásra. Hangsúlyozta, hogy Mesterházy Attila ezzel megfutamodott az igazmondás előtt. A válaszadás helyett inkább ide Dunaújvárosba menekült.

- Szent meggyőződésünk nekünk, dunaújvárosi polgároknak, hogy a válaszok előtt elfutni nem tud, hiszen Simon Gábor az ő szeme előtt gazdagodott meg. Vagy másoknak vagy önmagának hazudik Mesterházy Attila, ha azt állítaná, hogy semmit nem tud a Simon-ügyről és a Zuschlag-ügyről. Várjuk, hogy Mesterházy Attila végre felelős választ adjon.

Mesterházy Attila nem válaszolt, lett légyen a Dózsa mozi egy másik bejáratánál juttatták be az épületbe a biztonsági szolgálatának emberei. De a beszédről azért tudott, mert az előadásában reagált rá.

Így az ellendemonsrálók és az MSZP pártelnök személyes találkozása elmaradt, pedig többen azért kíváncsiak lettek volna rá.

(Csak úgy zárójelben, négy évvel ezelőtt, amikor Orbán Viktor jött a Dózsa térre, Pintér Attila, az MSZP helyi elnöke ment hozzá, a párt szimpatizánsaival. Még egy kézfogásról is van kép De akkor sem történt a találkozás alkalmával semmi izgalmas.)

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 22. 15:06, péntek | Helyi

Hová tűnt Damon Hill azaz az MSZP?

Hová tűnt Damon Hill?" – röppent a magyar légtérbe 1997-ben egy mára szólássá vált kétségbeesés, amely megihletett bennünket is, ahogy a pesti srác,mint jobbikos országgyűlési képviselő-jelölt bemutatkozását láttuk.

2019. November 22. 03:03, péntek | Helyi

Cserna: Mire kell két milliárd forint?

A november 21-i közgyűlésről Cserna Gábor a Fidesz helyi elnöke tett fel kérdéseket közösségi oldalán Kétmilliárdos kérdések címmel:

2019. November 22. 02:42, péntek | Helyi

A közgyűlésen történt...

A képviselők módosították a Szervezeti és Működési Szabályzatot a bizottsági ülések és közgyűlések tekintetében többek között oly módon, hogy adott igazolatlan távollétek után mennyivel csökken a tiszteletdíj.

2019. November 20. 14:48, szerda | Helyi

Miserend változás Krisztus király főünnepén

November 24-én (vasárnap) „Krisztus, a mindenség királya” főünnepén a Mária rádió a dunaújvárosi főtemplomból közvetíti az aznapi ünnepi szentmisét, amely így kivételesen nem ½ 9-kor, hanem 9 órakor kezdődik.