Városlista
2019. november 15, péntek - Albert, Lipót

Hírek

2014. Február 06. 14:44, csütörtök | Helyi

Dunaújváros nem kér...

Dunaújváros nem kér...

Dunaújváros nem kér a korrupt Gyurcsány-koalícióból és a megszorításaikból! címmel közleményben reagált Bajani Gordon sajtótájékoztatóján elhangzottakra:

A Gyurcsány-koalíció volt minden idők legkorruptabb kormányzása és ma is tele van korrupciós ügyekkel. A dunaújvárosiak nem kérnek a korrupt bukott baloldalból és a megszorításaikból. A dunaújvárosiak nem kérnek többet a munkanélküliségből, a megszorításokból, amelyekben folyamatosan részük volt az első Gyurcsány-korszakban. Ha rajtuk múlna ma is ugyanúgy folytatnák a közpénzek és a nemzeti vagyon lenyúlását és a megszorításokat. A Gyurcsány-koalíció el akarja törölni a rezsicsökkentést, a családi adókedvezményt, a gyed-extrát és brutális adóemelést akar.
A Gyurcsány-korszak a sorozatos megszorításokról szólt, dunaújvárosi családok nem felejtik, hogy ma ugyanazok vannak együtt, akik munkanélküliséget hoztak Fejér megyére is és elvettek az emberektől egy havi munkabért. Ugyanők hazudták, hogy nem lesz gázáremelés, aztán tizenötször emelték a rezsit.
Nem kímélték az időseket sem, elvettek egy havi nyugdíjat és bevezették a vizitdíjat. A családokat sorozatos megszorításokkal sújtották. Elvettek egy évnyi gyest, eltörölték a gyerekek után járó adókedvezményt, még a családi pótlékot is megadóztatták volna.
Az újabb Gyurcsány-programról is csak egy biztos, hogy fájni fog.
A Gyurcsány-koalíció el akarja törölni a rezsicsökkentést, a családi adókedvezményt, a gyed-extrát, tandíjat akarnak bevezetni és brutális adóemeléssel akarják büntetni mindazokat, akik a családi adórendszerrel jobban jártak. Teljesen mindegy mit ígérgetnek a dunaújvárosiaknak, soha egyetlen ígéretüket sem teljesítették nekik, sőt homlokegyenest az ellenkezőjét csinálták annak, amit ígértek.
A választás tétje a dunaújvárosi családok számára is, hogy Magyarország és a családok tovább tudnak-e erősödni, vagy hagyjuk-e, hogy visszajöjjön az új Gyurcsány-korszak, amely egyszer már tönkretette nemcsak az országot, hanem az itt élő családokat is.
Fidesz Dunaújvárosi Szervezete

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 14. 23:52, csütörtök | Helyi

Ismét kolbászfesztivál

November 30-án (szombaton) immár TIZEDIK alkalommal rendezik meg a Pentelei Kolbászfesztivált és Disznótoros kóstolót. A rendezvényre a szervezők szeretettel meghívják Dunaújváros és városkörnyékének összes lakóját.

2019. November 14. 18:17, csütörtök | Helyi

Átadták a Szociális Munka Napja Díjakat

Városunkban is ünnepséget rendeztek a Szociális munka napjának alkalmából. Szerdán öt helyi intézmény dolgozói ünnepeltek a Bartók színházban, hogy közösen ismerjék el az ágazatban dolgozó kollégáik munkáját.

2019. November 14. 17:30, csütörtök | Helyi

Itt a plakát, hol a plakát?

Íme a bizonyíték arra, hogy pártállástól függetlenül számos helyen kint vannak még a választási plakátok.

2019. November 14. 17:11, csütörtök | Helyi

Pintér új városáról beszélt Cserna

Többen várták már, hogy a Fidesz választási vereségét követően, mikor szólal meg személyesen Cserna Gábor, a Fidesz helyi szervezetének elnöke a párt irodájában.