Városlista
2019. november 15, péntek - Albert, Lipót

Hírek

2014. Március 27. 20:14, csütörtök | Helyi

„Folytatni az elkezdett munkát”

„Folytatni az elkezdett munkát”

Lakossági fórumot tartott Cserna Gábor polgármester, dr. Galambos Dénes kormánymegbízott a Bartók színház termében.

Az esemény vendége dr. Fónagy János a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkára, a rezsicsökkentésért felelős munkacsoport tagja volt. Cserna Gábor beszédében figyelmeztetett mindenkit arra, hogy a 2014-es választásnak több tétje van, mint azt elsőre gondolnák. Fónagy János hasonlóképpen fogalmazta első mondatait: - Tessék tudomásul venni, 2008-2010 közötti időszakot vesztes háború mutatóival kaptuk vissza. Így a 2014-es áprilisi választás arról is fog szólni, hogy ne újrakezdjük, hanem folytassuk a kemény munkával elkezdett építkezést.

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 14. 23:52, csütörtök | Helyi

Ismét kolbászfesztivál

November 30-án (szombaton) immár TIZEDIK alkalommal rendezik meg a Pentelei Kolbászfesztivált és Disznótoros kóstolót. A rendezvényre a szervezők szeretettel meghívják Dunaújváros és városkörnyékének összes lakóját.

2019. November 14. 18:17, csütörtök | Helyi

Átadták a Szociális Munka Napja Díjakat

Városunkban is ünnepséget rendeztek a Szociális munka napjának alkalmából. Szerdán öt helyi intézmény dolgozói ünnepeltek a Bartók színházban, hogy közösen ismerjék el az ágazatban dolgozó kollégáik munkáját.

2019. November 14. 17:30, csütörtök | Helyi

Itt a plakát, hol a plakát?

Íme a bizonyíték arra, hogy pártállástól függetlenül számos helyen kint vannak még a választási plakátok.

2019. November 14. 17:11, csütörtök | Helyi

Pintér új városáról beszélt Cserna

Többen várták már, hogy a Fidesz választási vereségét követően, mikor szólal meg személyesen Cserna Gábor, a Fidesz helyi szervezetének elnöke a párt irodájában.