Városlista
2019. november 22, péntek - Cecília

Hírek

2013. November 06. 22:50, szerda | Helyi

Koalíció erotikus környezetben - DSTV videóval

Koalíció erotikus környezetben - DSTV videóval

A Dózsa György úton, a butiksoron nyitott irodát a Demokratikus Koalíció helyi szervezete.

A címben jelzett erotika csupán egy utalás a szomszédságában lévő üzletre.

A megnyitón dr. Molnár Csaba, a párt ügyvezető-alelnöke is részt vett, aki elmondta, a DK-nak mintegy 9 ezer tagja van országosan. 850 településen jelen van szervezetük, és mind a 106 egyéni választókerületben indítanak országgyűlési képviselőjelöltet. A legutóbbi DK kongresszuson hivatalosan is elfogadták, hogy Fejér megye 4-es számú választókerületében a DK országgyűlési képviselő-jelöltje Mezei Zsolt lesz, a helyi szervezet elnöke. Molnár Csaba elmondta, ők győzelemre készülnek 2014-ben, amelyhez összefogásra van szükség. Bízik abban, hogy helyben Mezei Zsolt lehet a közös jelölt, de hozzátette, ha megállapodás születik az ellenzéki, illetve kisebb liberális pártok között, akkor az egyeztetés alapján alakul majd a jelölt személye. Dunaújvárost egyébként az egyik legnagyobb szervezetüknek tartják, amelynek mintegy 100 p

árttagja van.

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 22. 15:06, péntek | Helyi

Hová tűnt Damon Hill azaz az MSZP?

Hová tűnt Damon Hill?" – röppent a magyar légtérbe 1997-ben egy mára szólássá vált kétségbeesés, amely megihletett bennünket is, ahogy a pesti srác,mint jobbikos országgyűlési képviselő-jelölt bemutatkozását láttuk.

2019. November 22. 03:03, péntek | Helyi

Cserna: Mire kell két milliárd forint?

A november 21-i közgyűlésről Cserna Gábor a Fidesz helyi elnöke tett fel kérdéseket közösségi oldalán Kétmilliárdos kérdések címmel:

2019. November 22. 02:42, péntek | Helyi

A közgyűlésen történt...

A képviselők módosították a Szervezeti és Működési Szabályzatot a bizottsági ülések és közgyűlések tekintetében többek között oly módon, hogy adott igazolatlan távollétek után mennyivel csökken a tiszteletdíj.

2019. November 20. 14:48, szerda | Helyi

Miserend változás Krisztus király főünnepén

November 24-én (vasárnap) „Krisztus, a mindenség királya” főünnepén a Mária rádió a dunaújvárosi főtemplomból közvetíti az aznapi ünnepi szentmisét, amely így kivételesen nem ½ 9-kor, hanem 9 órakor kezdődik.