Városlista
2020. november 25, szerda - Katalin

Hírek

2015. Február 16. 18:09, hétfő | Helyi
Forrás: Police.hu

Laptopot lopott, lebukott

Laptopot lopott, lebukott

Laptopot lopott egy dunaújvárosi férfi, a biztonsági őrök elkapták.

Egy nagyáruházból lopott laptopot az a férfi, akivel szemben a dunaújvárosi rendőrök vádemelést javasolnak.


A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást K. Zoltán 37 éves dunaújvárosi lakossal szemben.


A férfit azzal gyanúsítják a rendőrök, hogy még január 21-én délután egy helyi hipermarketben magához vett egy laptopot, amit bevitt a próbafülkébe, ahol egy szikével eltávolította róla az áruvédelmi eszközöket és az egyedi azonosító jeleket, majd az így megszerzett termékkel fizetés nélkül hagyta el a kasszasort. K. Zoltánt a biztonsági őrök tetten érték és a járőrök kiérkezéséig visszatartották a helyszínen. A rendőrök a 37 éves helyi lakost előállították a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki. Az elkövető kihallgatása során arra hivatkozott, hogy rokonainak szerette volna ajándékozni az ellopott számítógépet, azonban nem volt pénze arra, hogy azt kifizesse.


A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a napokban befejezte az ügyben folytatott nyomozást és az illetékes ügyészségen vádemelést javasolt.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Október 16. 07:18, péntek | Helyi

Dunaferr: botrányos a helyzet

A Vasmű krízishelyzete továbbtart. A cégvezetés vagy annak képviselői nagyvállalathoz nem épp illendő stílusú közleményben kérték, hogy ne nyilatkozzon Cserna Gábor és az MSZP sem a vállalat helyzetéről.

2020. Október 15. 20:00, csütörtök | Helyi

Az októberi közgyűlés főbb döntései

A pentelei főtérről áttelepítendő a szovjet emlékmű, kollégiumból rendőrlakások, lesz Borovszky Ambrus eméékpark.

2020. Október 12. 13:08, hétfő | Helyi

Pintér Tamás csütörtök délelőttre összehívta városunk közgyűlését

A szokottnál kevesebb téma szerepel az október 15-én esedékes közgyűlésen. Rendeződhet a kertváros kollégium jövője. Módosul több háziorvosi körzet szerződése, Új tagokat választanak egy területcserét előkészítő bizottságba.

2020. Október 02. 09:54, péntek | Helyi

Folytatódik a lomtalanítás Dunaújvárosban

Ezúttal a Béke városrészben folytatódik a lomtalanítás.