Városlista
2019. november 22, péntek - Cecília

Hírek

2014. Április 03. 14:11, csütörtök | Helyi

Programközpontú kampányt folytattak

Programközpontú kampányt folytattak

Kampányzáró sajtótájékoztatót tartott Pintér Tamás, a Jobbik Magyarországért Mozgalom helyi elnöke, országgyűlési képviselőjelöltje.

Mint mondta, jelöltjeik több ezer fórumot, fogadóórát, lakossági találkozót szerveztek, hogy bemutathassák választási programjukat. Hangsúlyozta, a Jobbik programközpontú kampányt folytatott, a Fidesz és az MSZP viszont szakmai elképzelések nélkül, a sárdobálásra építették kampánystratégiájukat. – Egymással voltak elfoglalva, nem pedig a város és az emberek problémáival, azok megoldásaival. Én viszont hiszek abban, hogy Dunaújváros jobb sorsra érdemes- mondta Pintér Tamás, majd arról beszélt, hogy legfontosabb teendőjének a Dunaferr megmentését tartja, amely a város és környéke megélhetésének kulcsa. Szerinte a devizahitelesekkel kapcsolatban csak látszatintézkedések történtek a kormány részéről, ők viszont helyben is tettek és tesznek az érintetteknek szakértői segítségnyújtással, s a hitelek felvételkori árfolyamon történő folyósításáért küzdenek a parlamentben. – Megerősítjük a közbiztonságot, az egészségügyet és felszámoljuk a politikusbűnözést- magyarázta a jelölt, majd azt mondta, minden közvélemény-kutató szerint folyamatosan emelkedik a párt népszerűsége. – Szeretnék ezúton is üzenni a plakátrongálóknak és az irodánkba betörést megrendelőnek, ha azt hiszik, hogy megállíthatnak, akkor van egy rossz hírem számukra, mert nem fog sikerülni. A gyűlöletkampány ellenére továbbra is folytatjuk küzdelmünket a városért, az itt élőkért, a Dunaferrért.

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 22. 15:06, péntek | Helyi

Hová tűnt Damon Hill azaz az MSZP?

Hová tűnt Damon Hill?" – röppent a magyar légtérbe 1997-ben egy mára szólássá vált kétségbeesés, amely megihletett bennünket is, ahogy a pesti srác,mint jobbikos országgyűlési képviselő-jelölt bemutatkozását láttuk.

2019. November 22. 03:03, péntek | Helyi

Cserna: Mire kell két milliárd forint?

A november 21-i közgyűlésről Cserna Gábor a Fidesz helyi elnöke tett fel kérdéseket közösségi oldalán Kétmilliárdos kérdések címmel:

2019. November 22. 02:42, péntek | Helyi

A közgyűlésen történt...

A képviselők módosították a Szervezeti és Működési Szabályzatot a bizottsági ülések és közgyűlések tekintetében többek között oly módon, hogy adott igazolatlan távollétek után mennyivel csökken a tiszteletdíj.

2019. November 20. 14:48, szerda | Helyi

Miserend változás Krisztus király főünnepén

November 24-én (vasárnap) „Krisztus, a mindenség királya” főünnepén a Mária rádió a dunaújvárosi főtemplomból közvetíti az aznapi ünnepi szentmisét, amely így kivételesen nem ½ 9-kor, hanem 9 órakor kezdődik.