Városlista
2019. december 13, péntek - Luca

Hírek

2019. November 28. 03:31, csütörtök | Helyi

Pulykapénz-ügy

Pulykapénz-ügy

Mint arról már írtunk, a Dunaferr menedzsmentje úgy döntött, hogy a vállalat gazdálkodási nehézségére hivatkozva nem lesz karácsonyi pulykapénz.

Ehhez azonban TKSZ-t kell módosítani. A most szerkesztőségünkbe jutott levelél szerint már csak az ifjúsági szervezet tisztújítását kell megvárniuk, s másnap már alá lesz írva az új megállapodás.

A kérdés ebből adódóan csak az: Honnan tudja a menedzsment, hogy az új elnök mire kap felhatalmazást a választóitól? Vagy már megbeszélték? Vagy nem is beszélték meg a nem megválasztott elnökkel, csak gondolják? Vagy szinte biztosak abban, hogy bármit a munkások elé tesznek, azt el fogják fogadni?

Miközben a mérleg-eredmények, amiket olvastunk az jelentős eredményről beszélnek.

Mindenesetre ezekről meg fogjuk keresni a Dunaferr Vasas Szakszervezet elnökét is.

Címkék: Dunaferr, pulykapénz, vasas

Ezek érdekelhetnek még

2019. December 10. 08:57, kedd | Helyi

Csötörés, útzár, eltérített buszjárat

Csőtürés a Bocskai István utcában. Az autóbuszok is kerülőt tesznek

2019. December 02. 20:49, hétfő | Helyi

Advent a Főtemplomban

Hozzád emelem az én lelkemet, Uram: December 1-jén megkezdődött a dunaújvárosi római katolikus templomokban is az advent (azaz Úrjövet) időszaka.

2019. December 02. 20:44, hétfő | Helyi

5000 forint jön nyugdíjra

Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzatának Közgyűlése korábbi döntése szerint, karácsonykor is is 5 ezer forint szociális támogatást nyújt azoknak a dunaújvárosi bejelentett lakóhellyel rendelkező nyugdíjasoknak.

2019. November 29. 04:25, péntek | Helyi

Így lesz gyerekjáték a gyereknevelés!

Milyen alapszabályokat érdemes lefektetni otthon? Szülőként sok olyan helyzettel találkozhat az ember, amikor elbizonytalanodik, hogy mi lenne a legjobb a csöppsége számára.