Városlista
2020. július 15, szerda - Henrik

Hírek

2019. November 28. 03:31, csütörtök | Helyi

Pulykapénz-ügy

Pulykapénz-ügy

Mint arról már írtunk, a Dunaferr menedzsmentje úgy döntött, hogy a vállalat gazdálkodási nehézségére hivatkozva nem lesz karácsonyi pulykapénz.

Ehhez azonban TKSZ-t kell módosítani. A most szerkesztőségünkbe jutott levelél szerint már csak az ifjúsági szervezet tisztújítását kell megvárniuk, s másnap már alá lesz írva az új megállapodás.

A kérdés ebből adódóan csak az: Honnan tudja a menedzsment, hogy az új elnök mire kap felhatalmazást a választóitól? Vagy már megbeszélték? Vagy nem is beszélték meg a nem megválasztott elnökkel, csak gondolják? Vagy szinte biztosak abban, hogy bármit a munkások elé tesznek, azt el fogják fogadni?

Miközben a mérleg-eredmények, amiket olvastunk az jelentős eredményről beszélnek.

Mindenesetre ezekről meg fogjuk keresni a Dunaferr Vasas Szakszervezet elnökét is.

Címkék: Dunaferr, pulykapénz, vasas

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 14. 21:55, kedd | Helyi

Jól jártunk a mozi új üzemeltetőjével? Nézzük a jegyárakat.

Hamarosan újra nyit a mozi, s ez nagyon jó dolog. Még akkor is, ha számtalan botrány kisérte az üzemeltető kiválasztását. De az is érdekes, hogy más építette fel és más avatja fel. De most nem erről lesz szó.

2020. Július 03. 21:12, péntek | Helyi

Kitüntetett tisztviselők

A polgármesteri hivatal dolgozói közül díjat vehetett át a köztisztviselők napján: Virág Éva, Tóth Péter Pál kapta az elismerést.

2020. Július 03. 19:36, péntek | Helyi

Érmet kaptak az ünnepen

A tegnapi Semmelweis ünnepségen, sor került a Pantaleon emlékérem átadásra, előléptetésekre, igazgatói dicséretekre és kiváló dolgozók méltatására.

2020. Július 01. 17:23, szerda | Helyi

Díjazott szakdolgozat

2020. június 30-án a Műszaki Intézet ünnepélyes értekezleti ülésének keretében került átadásra Mórocza Árpád hallgató részére az Fejér Megyei Mérnökökért Alapítvány szakdolgozat díja.