Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2016. Január 12. 22:45, kedd | Helyi sport
Forrás: Huszka Zsuzsanna marketing- és kommunikációs vezető

Rövid pihenő, majd vissza Dunaújvárosba

Rövid pihenő, majd vissza Dunaújvárosba

Dunaújvárosi Főiskola Vízilabda Egyesület A magyar Női válogatott vasárnap megkezdi menetelését az Európa – bajnokságon, a keretben két dunaújvárosi játékossal, Kasó Orsolyával és Garda Krisztinával.

Menczinger Katával beszélgettünk.
- Nagyon megterhelő és kemény időszak után vagyunk mindannyian. Rengeteget dolgoztunk és készültünk az Európa – bajnokságra és hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem vagyok csalódott amiatt, hogy nem kerültem az utazó tizenháromba. De ezt a döntést el kell fogadnom, magammal szemben minden elvárást teljesítettem, a többi már nem rajtam múlt. A miskolci torna vége óta csak pihenésre koncentrálok, és arra, hogy fejben összerakjam újra magam. Fizikálisan egyáltalán nem érzem magam fáradtnak, sőt, tele vagyok energiával, de mentálisan még kissé leharcolt vagyok. Ezt a helyzetet kell megoldanom a pihenőm alatt, szerdáig még élvezhetem a családommal és a barátaimmal töltött időt. Kihasználok minden percet a feltöltődésre és a regenerálódásra. Egy hét múlva pedig már Dunaújvárosban kell helyt állnunk a csapattal egy nemzetközi felkészülési tornán.
Természetesen szorítok a válogatottnak majd az eb-n, hiszen most az eredmény minden eddiginél fontosabb. Sajnálom persze, hogy nem segíthetem őket, de most ezzel a helyzettel kell megbarátkoznom és menni tovább azon az úton, amin eddig is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 16:00, szombat | Belföld

Baleset-tűz

Meghalt egy ember egy dombóvári háztűzben

2024. Május 18. 11:00, szombat | Sport

RÖVIDHÍR!

3x3-as olimpiai selejtező - Győzött a férfi válogatott, szombaton dől el a továbbjutás

2024. Május 18. 11:00, szombat | Életmód

Kormány-egészség

Hornung Ágnes: ismét támogatásra pályázhatnak az 1-es típusú diabétesszel foglalkozó civil szervezetek

2024. Május 18. 09:24, szombat | Külföld

Voks 24 - Volt, amikor egy EP-mandátumhoz 116 ezer szavazat is elég volt

Az eddigi legmagasabb európai parlamenti (EP-) választási részvételnél, 2019-ben, csaknem 174 ezer szavazatra volt szükség ahhoz, hogy egy európai parlamenti (EP-) lista átlépje Magyarországon az 5 százalékos küszöböt