Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2010. Május 14. 05:58, péntek | Helyi
Forrás: webgenerator.hu

Sajár honlap akár már 20.000 forintért

Sajár honlap akár már 20.000 forintért

Az internet robbanásszerű elterjedésével egyre nagyobb igény keletkezik a magyarországi micro és kisvállalkozások szektorában, az online jelenlétre. Egyre több kisvállalkozás dönt úgy, hogy a hagyományos hirdetési felületek mellett az i

A vállalkozók, mesteremberek felismerték az internet szolgáltatásokban rejlő lehetőségeket, és a piackutatások is azt igazolják, hogy igényként jelentkezik a piacon egy egységes arculatú, könnyen kezelhető, weboldal értékesítő rendszerre. Jelenleg egy weboldal, megtervezése, legyártása, valamint éves üzemeltetése magas költséget jelent a hazai micro vállalkozások számára, így csak mintegy 20-30% engedheti meg az igényes online jelenlétet.

A webgenerator.hu egységes arculattal rendelkező, könnyen kezelhető, széles tevékenységi körben választható, aktív online weboldal rendszer, aminek segítségével a magyarországi közösségen belül versenyképessé teszi a mikro - és kisvállalkozásokat. Alkalmazásával a „vállalati" honlap elkészítésének fajlagos költsége minimálisra csökken. A felhasználók részéről könnyen áttekinthető, és dinamikusan kezelhető a felhasználói felület.

A webgenerator.hu előnye, hogy előre legyártott elemekből épül, amiket viszonylag gyorsan lehet a megrendelő igényeihez igazítani. Több száz előre elkészített sablon közül négy-öt, a szolgáltatáshoz leginkább passzoló dizájnt tud felajánlani a vállalkozások számára, melyekből a megrendelő választhatja ki a neki tetsző oldalt, akár nyelvkezeléssel. A rendszer könnyen a cég arculatához tudja igazítani a sablon színeit, ezután gyorsan feltölthetők az adatok: - szöveg, képek, videót, zene, nyitva tartás, naptár, optimalizációs szavak. Egy így elkészült weboldal öt-hat vagy akár tíz - tizenöt menüpontot is tartalmaz.

A webgenerator.hu célcsoportja elsősorban olyan mikro- és kisvállalkozások, egyéni vállalkozók illetve magánemberek, akiknek egyáltalán nincs honlapjuk, vagy egy részüknek már van, de ez már nyolc-tíz éve készített, így elavult.

További információ: info@infodunaujvaros.hu

Csanádi Zalán

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.