Városlista
2020. október 24, szombat - Salamon

Hírek

2011. Szeptember 12. 07:49, hétfő | Bulvár
Forrás: STOP

Sok minden kiderült Jáksóról

Sok minden kiderült Jáksóról

43 éves Jáksó László műsorvezető, aki állandóan az ázsiai csajokat emlegeti, és pipogyának mutatja magát...

Mivel több, mint egy évtizede vezeti a Heti hetes című tévéműsort, sok mindent megtudhatott róla a figyelmes és rendszeres néző. Például, hogy állandóan valami baj éri - már a gimiben kirúgták a fogát a focilabdával, amikor először vették be a csapatba, és a kapuba állították.

A műsorban máig emlegetik, amikor beleesett egy csatornába, és csúnyán megütötte a férfiak legérzékenyebb testrészét. Ő maga is sokat viccelődik testi adottságain, azt is tudjuk, hogy a katonaságot is megúszta annak idején, mert "akut pszichopátiás tünetek miatt fegyverközeli és sorkatonai szolgálata aggályosnak bizonyult". Persze az adásban elhangzó szövegek sokszor erősen túlzóak, hiszen szórakoztató műsorról van szó.

Bár sokat emlegeti, hogy mennyire szeretne csajozni - kivált az ázsiai lányokat részesítené előnyben -, közel sem olyan pipogya, amilyennek mutatja magát. Volt egy hosszú kapcsolata, amelyből fia is született, Bence Dagobert, aki már gimnazista, s a szegedi, a nagyszülőknél töltött évek után Pesten, a szülők közelében tanul tovább.

Jáksó László állatorvos akart lenni, majd számítógépes szakember lett. Programozóként "nemzetközi karrier" lehetősége is kecsegtette. Állásajánlatot kapott Kambodzsába, de nem fogadta el. Viszont elvégezte a tévés rendező-szerkesztő-műsorvezető szakot, s rádiós műsorvezetőként szerzett hírnevet - a JákShow Hot Twenty az utóbbi évtizedek egyik legnépszerűbb rádióműsora, s annak sikere nyomán váltotta 2000-ben Csiszár Jenőt a Heti hetes műsorvezetői székében.

STOP

Címkék: jáksó lászló

Ezek érdekelhetnek még

2020. Október 24. 08:00, szombat | Bulvár

Andonik 4s vendége: Csepregi Éva (Neoton) - VIDEÓ

Az Andonik 4s-ben Csepregi Évával arról beszélgettünk, hogy mennyit számít a külső egy előadó esetében? Elég a szépség vagy tehetség is kell? Ti mit gondoltok? Írjátok meg kommentben!

2020. Október 23. 08:00, péntek | Bulvár

Főzzünk Robival! Fritule - VIDEÓ

Egy délvidéki mediterrán desszert elkészítését mutatja meg nekünk, amely egyszerű, mégis zseniális! És nem mellesleg nagyon finom is!

2020. Október 22. 15:04, csütörtök | Bulvár

Még két film készül a Halálos iramban-sorozatból

Még két film készül a Halálos iramban-sorozatból, és a 11. epizóddal be is fejeződik - írta szerdán a BBC News.

2020. Október 22. 13:04, csütörtök | Bulvár

Erősport: a nemzetközi porondon is bizonyítana az idehaza triplázó Juhász Péter

A mádi Juhász Péter az egyéni és a páros országos bajnoki cím után a hét állomásból álló HSMA Erős Emberek Prémium Liga döntőjét is megnyerte.